W ogóle nie dopuszczam do siebie myśli, że nie wygramy tego meczu. Oczywiście trzeba wyjść na mecz skoncentrowanym w 100%. Myślę że możemy się spodziewać troszkę rezerwowego składu, ponieważ jak wszyscy wiemy byliśmy (w sumie jeszcze jesteśmy w Japonii

). Naszych zawodników czeka długa podróż i kolejna zmiana czasu. Mam nadzieję iż sobie z tym wszystkim dobrze poradzą i w piątek wygrają ten mecz
A co do składu no to tak:
Bramka
VDS grał w obu meczach podczas Klubowych MŚ w Japonii, więc można się spodziewać że SAF da mu odpocząć. Także moim zdaniem należy się spodziewać że szanse dostanie Kuszczak bądź Foster
Obrona
Na prawej obronie Rafael, choć w sumie można dać szanse Gary'emu, w takim meczu powinien sobie poradzić... W środku oczywiście Rio i Vidic tu nie ma co dyskutować. Na lewej stronie zaś w miejsce zawieszonego Evry zapewne zagra O'Shea.
Fabio jest już zdrowy, więc można go posadzić na ławkę i dać mu zagrać 15-20 min
Pomoc
W skrzydłach widziałbym Ronaldo i Naniego. Pierwszy widać wraca już do najwyższej formy, a drugi... no cóż, gra słabo, ale kiedy ma grać jak nie w takim meczu? W ważniejszym spotkaniu o wiele lepszy rozwiązaniem jest Park. Jeśli chodzi o środek pomocy to mam dwie wizje
1) Scholes - Fletcher
2) Anderson - Carrick
Atak
Oczywiście Rooney, który mam nadzieję że będzie grał tak jak w Japonii, a jego partnerem Berbatov, który w Japonii nie rozegrał żadnego meczu. Dlaczego nie Tevez? Dostał szansę na Klubowych MŚ, lecz nie pokazał nic co by mogło skłonić SAF'a do zmiany podstawowego duetu napastników
Kuszczak/Foster
Rafael/Gary - Rio - Vidic - O'Shea
Ronaldo - Scholes & Fletcher/ Carrick & Anderson - Nani
Rooney - Berbatov