michal85
diabeł wcielony

Liczba postów: 2,667
Reputacja: 41
|
Re: CC: Derby County - Manchester United (07.01.2009; 20:45)
Spodziewałem się trudnej przeprawy, ale nigdy w życiu jak najbardziej zasłużonej porażki. Zagraliśmy fatalnie, niestety nie po raz pierwszy w tym sezonie, ale dzisiejszy występ był chyba najbardziej żenującym spektaklem w wykonaniu United jaki mi przyszło oglądać w ostatnich kilku latach. Nie będę się dłużej rozwodził tylko przejdę do ocen indywidualnych
Kuszczak - strasznie nerwowy czyli wszystko po staremu [ 5 ]
Rafael - bez większych błędów, ale mało pożytku w ofensywie, a do tego tradycyjnie kilkukrotnie kiepsko w defensywie [ 5,5 ]
Vidic - bez baboli, ale ogólnie mocno przeciętnie [ 6 ]
Evans - Jonny, ach Jonny...w Sunderlandzie tak się nie dałeś ogrywać. Raz nam uratował dupę, ale też nie obyło się bez przynajmniej jednego błędu [ 5,5 ]
O'Shea - może to mylne wrażenie, ale wydawało mi się, że zaliczył strasznie dużo strat [ 5 ]
Gibson - jak można było się spodziewać niezbyt efektywny na skrzydle, ale nie tracił piłek. Na środku pozyteczny [ 6 ]
Anderson - DRAMAT. Najgorszy na boisku. [ 4 ] !
Schholes - być może jedno dobre podanie. Wraz z Andersonem przegrali po raz kolejny rywalizację w środku pola i aż dziw bierze, że Fergie nadal niekiedy stawia na tą dwójkę [ 5 ]
Nani - jeden z jaśniejszych punktów [ 6,5 ]
Welbeck - grał jakoś bez przekonania, bez wiary. Nie wiem co się stało, bo właśnie od młodziana spodziewałbym się olbrzymiej determinacji i chęci do gry a tego ewidentnie brakło [ 5 ]
Tevez - niewiele lepiej [ 5,5 ]
Rezerwowi byli aktywni, ale niewiele mogli zdziałać - 6
Ignorowani:
Programuję w codeigniter przede wszystkim dla strony internetowe brzesko, ale również dla innych
|
|
07-01-2009 23:01 |
|