Ankieta: Kto był najlepszym piłkarzem spotkania z Derby?
Ankieta jest zamknięta.
Cristiano Ronaldo 20.00% 2 20.00%
Wayne Rooney 0% 0 0%
Michael Carrick 0% 0 0%
Danny Welbeck 0% 0 0%
Carlos Tevez 0% 0 0%
Nani 40.00% 4 40.00%
Paul Scholes 10.00% 1 10.00%
Anderson 0% 0 0%
Darron Gibson 0% 0 0%
John O'Shea 0% 0 0%
Jonny Evans 10.00% 1 10.00%
Nemanja Vidic 10.00% 1 10.00%
Rafael da Silva 0% 0 0%
Tomasz Kuszczak 10.00% 1 10.00%
Razem 10 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CC: Derby County 1-0 Manchester United (07.01.2009)
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
Re: CC: Derby County - Manchester United (07.01.2009; 20:45)
Tak słabego, a raczej beznadziejnego meczu w wykonaniu United dawno nie widziałem. Przegraliśmy drużyną z I ligi, która w dodatku walczy o utrzymanie w tej lidze, po prostu wstyd!

We wczorajszym meczu nic nie funkcjonowało. Obrona ostatnio grała świetnie, wczoraj jednak nie raz i nie dwa dała ciała. Tyczy się to i bramkarza.
Pomoc to była porażka, Derby całkowicie opanowało środek pola. Scholes i Anderson nie potrafi sobie z nimi poradzić :|

Gdybyśmy grali całkowitymi rezerwami, to nie miałbym pretensji ale, Vidic, Rafael, Scholes, Anderson, Tevez... przecież to są zawodnicy z pierwszego składu i to oni mają stanowić o sile zespołu....

Kuszczak - jak zawsze "dziki", dalej gra słabo nogami. Bardzo niepewny gdy wychodził do dośrodkowań, no i bodajże w 70 min miał szczęście, że piłką którą Kuszczak odbił zamiast złapać nie wylądowała w siatce ( może podziękować napastnikowi). Ja powiem tak, Kuszczak już swoje szanse miał i powiem szczerze, że nie widzę go w roli pierwszego bramkarza. Teraz czas na Fostera, zobaczymy co on zaprezentuje, teraz on powinien dostawać więcej szans gry, jak też zawiedzie, to będziemy musieli się rozglądać za nowym bramkarzem....

Rafael - w obronie w sumie bez większy błędów, jednak w takim meczu to on powinien ciągnąć prawym skrzydłem do przodu, czego niestety nie robił

Vidic - wydaje mi się że troszkę winny za utratę bramki ponosi właśnie Nemanja. Ogólnie nie było źle, lecz w porównaniu z tym co prezentował w ostatnich 5-6 meczach to było to przeciętnie

Evans - w I połowie grał jak profesor. Nie dość, że wybił piłkę z linii bramkowej to wygrywał każdy pojedynek z ofensywnym graczem Derby. W II połowie jednak nie było już tak dobrze, znów dał się ograć w bardzo łatwy sposób ( 3 razy w ostatnich 3 meczach)....

O'Shea - nie był to najlepszym mecz w jego wykonaniu... ostatnio prezentował się o wiele lepiej

Gibson - przez 70 min marnował się na prawym skrzydle, po wejściu Ronaldo i Rooneya został przesunięty do środka, gdzie widać, że czuje się jak ryba w wodzie. Kilka bardzo ładnych zagrań, było widać jak cały czas szukał piłki

Anderson - było to jego najgorszy mecz w United! Tak źle to Andi nie grał nawet na początku przygody z United.... wczoraj to była katastrofa

Scholes - słabo, słabo... to już nie jest ten Scholes i już chyba takiego nie będzie :/

Nani - nie było już tak dobrze jak w meczu w FA CUP, ale rozegrał solidne zawody.

Welbeck - zawiódł mnie chłopak wczoraj, jak w meczu z Southampton cały czas szukał piłki tak wczoraj grał można by powiedzieć na stojąco...

Tevez - tak na prawdę przez 90 min nic wielkiego nie zrobił, ani razu nie zagroził bramce strzeżonej przez Carrola....

Ronaldo, Rooney i Carrick - miałem nadzieję iż po wejściu odmienią losy tego spotkania, jednak na nadziei tylko pozostało....

A w niedzielę mecz z Chelsea....

<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>

Mój Blog: Pod presją czasu
08-01-2009 08:01
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: CC: Derby County - Manchester United (07.01.2009; 20:45) - Foster - 08-01-2009 08:01

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości