Donu napisał(a):SAF musi wystawić najsilniejszą jedenastkę bowiem Rzymianie mogą to stratę odrobić, gdy niektórzy będą odpoczywać.
A ja meczyk obejrzałem w końcu - w całości do tego. I po raz kolejny w tym sezonie wychodzi instynkt transferowy Sir Alexa, Anderson z Tevezem do spólki z Hargreavesem rządzą i dzielą w środku pola. Aż miło było popatrzeć, szczególnie na poczynania Brazylijczyka - wart każdego wydanego funta, zdecydowanie.
Roma bez Tottiego to drużyna pokroju Boltonu, M'boro - coś tam gra, ale w sumie nic z tego nie ma. Najbardziej jednak cieszy/bawi mnie łysolek de rossi - zapalczywy w mediach, aż rwał się do gry: a tu dupa blada, krótko mówiąc. Przy karnym się spalił, w meczu niewidoczny. Jakby był full squad, to nie zdziwiłbym się z powtórki 7:1
I na koniec - Neville! Piękna, piękna atmosfera na OT po jego wejściu, całkowicie przyćmione kibicowskie bydło z Rzymu które nawet minuty ciszy uszanować nie umie. Czekam na prawdziwy powrót Garego, czyli podstawowy skład w lidze angielskiej. Do tego Vidic w obronie i spokojnie jedziemy po podwójną koronę :}