Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Football Club United of Manchester
gandalfblu Offline
Junior Member
**

Liczba postów: 20
Reputacja: 0
Re: Football Club United of Manchester
Witam
pozwolę sobie zabrać głos w całej tej sprawie. Dotyczącej założenia przez kibiców swojego klubu. "II MU" odważne określenie ale już tłumacze.

Kiedy Glazer przejmował akcje MU nikt nie wiedział jak będzie wyglądała sytuacja klubu. Glazer zadłużył MU w czasie tej operacji. Kupił coś co dla Wielu było Miłością całego życia dotykał naszej świętości. Więc nie dziwi mnie strach kibiców którzy doszli do wniosku że miłości ich nie można kupić i się zbuntowali. Sam miałem wątpliwości co z tym zrobić miałem dużo złych myśli na temat Glazerow. Bałem się, że mogą kiedy będą w złej kondycji finansowej wysprzedać MU nawet pojawiały się obawy o zmianie nazwy kluby czy stadionu a nawet zmiany trenera...
Wkurzały mnie nawet myśli, że teraz specjalistą od transferów zostanie Glazer tak jak Abramowicz który sprowadzał nie zawsze potrzebnych piłkarzy.
Nie chciałem aby Mu stało się marketem.

Więc jeżeli w tamtym czasie mieli oni obawy to ja to rozumiem w końcu tylko czas pokarze czy ta sprzedaż to coś dobrego.

Ale trzeba tylko zrozumieć czy kibicujesz klubowi czy piłkarzowi czy może z innego powodu.

Dlatego ja im życzę jak najlepiej w końcu oni też są byli czerwonymi diabłami
31-01-2009 20:01
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Football Club United of Manchester - Guest - 25-02-2008, 21:36
Re: Football Club United of Manchester - gandalfblu - 31-01-2009 20:01

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości