Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szalik Man United do kupienia
Beckie Offline
Junior Member
**

Liczba postów: 47
Reputacja: 0
Re: Szalik Man United do kupienia
Popieram pawla, ma chłopak sporo racji. Często jest tak, że ludzie nie wierzą w powodzenie tego typu akcji. 30 złotych jednak nie jest ogromnym wydatkiem, więc niektóre lęki są w moim odczuciu także nieuzasadnione. Też byłbym nieźle wkurzony, gdyby ogłoszenie o kupnie szalików leżało mnóstwo czasu, a chętni, którzy wcześniej dali słowo, że kupią - sprawę olali.

Ja się przyznaję. Na to forum wchodziłem rzadko, a jeśli już wchodziłem to czytałem tematy meczowe, co kto miał coś ciekawego na temat meczu do powiedzenia. Do tego tematu wlazłem, gdy niektórzy już pisali, że czekają na odbiór. Mi pozostaje nic innego jak wam po rpsotu pozazdrościć mieć taki zajebisty szalik w domu.

Niemniej jednak, jeśli będzie następna okazja do jakiegoś masowego zamówienia, czy to koszulki czy to bluzy - powinienem się zgłosić, bo nawet teraz widać, że zorganizowane to było pierwszorzędnie i szacunek dla wszystkich, ktorzy włożyli w to swoje 5 groszy.

A dupa to ze mnie, że nie zaglądałem do tego tematu i taki szalik mi przeszedł koło nosa. Nastepnym razem będę bardziej uważny.
11-04-2008 20:09
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Szalik Man United do kupienia - pawlo - 06-02-2008, 15:44
Re: Szalik Man United do kupienia - Beckie - 11-04-2008 20:09

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 16 gości