Ankieta: Kto był najlepszym graczem w meczu z Porto?
Ankieta jest zamknięta.
Edwin Van der Sar 3.57% 1 3.57%
John O'Shea 3.57% 1 3.57%
Nemanja Vidic 3.57% 1 3.57%
Rio Ferdinand 17.86% 5 17.86%
Patrice Evra 3.57% 1 3.57%
Michael Carrick 0% 0 0%
Anderson 3.57% 1 3.57%
Ryan Giggs 0% 0 0%
Wayne Rooney 14.29% 4 14.29%
Dimitar Berbatov 0% 0 0%
Cristiano Ronaldo 50.00% 14 50.00%
Razem 28 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CL: FC Porto 0-1 Manchester United (15.04.2009)
branka Offline
Posting Freak

Liczba postów: 844
Reputacja: 0
Re: CL: FC Porto - Manchester United (15.04.2009; 20:45)
To był jakiś zawał, miałam telepawke cały mecz. Jak Ronaldo strzelił, to przepowiedziałam że będzie 1:0 pomimo, że u mnie w domu wszyscy twierdzili, że będzie 6 Big Grin Najważniejsze, że wygraliśmy, byliśmy lepsi, choć bez szaleństw, mieliśmy też trochę szczęścia, bo tamci mieli kilka sytuacji i momentami traciliśmy głupie piłki - w ogóle dobre momety przeplataliśmy jakąś idiotyczna kopaniną. Barca by nas chyba rozjechała, ale ja wierze że wygramy z Arsenalem i że final będzie z Chelsea - zresztą nawet jak z Barcą to finały rządza się swoimi prawami i wszystko może sie stać...
Bardzo źle gral moim zdaniem Giggs i nie rozumiem czemu nie został zmieniony. W pewnym momencie chciałam tez zmiany - Teveza za Berbę(grał nieźle w pierwszej połowie, ale potem chyba to że jest po kontuzji dawało się we znaki?), ale wszedł Nani i calkiem nieźle zagrał - no i co, gra słabo zawsze i nagle w półfinale dobrze i bądź tu człowieku mądry co z takim gówniarzem zrobić..
Dobrze, że wrócił Rio, poukładał obronę, choć było kilka błędów, nawet Saar się błędu nie ustrzegł - no ale wszystko skończyło się szczęśliwie. Porto miało mecz życia na OT i dziś juz nie było ich stac na to samo.
Nie umiem zdecydować się kto byl najlepszy na boisku. W kazdym razie na plus grał Carrick, po ostatnim słabszym występie dziś było dobrze, choć tez momentami podawał w przeciwników - w właściwie to my tak gramy większość meczy w tym sezonie, więc już przywykłamm :mrgreen: Ronaldo zapewnił nam awans golem może więc on zasłużył na wyróżnienie, bo gdyby nie ten gol to by było nieciekawie.

'I live my life for the stars that shine, people say it's just a waste of time
When they said I should feed my head, that to me was just a day in bed'
15-04-2009 21:59
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: CL: FC Porto - Manchester United (15.04.2009; 20:45) - branka - 15-04-2009 21:59

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości