Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Redcafe.pl - oceny, sugestie, propozycje
radzio Offline
Cantona

Liczba postów: 2,113
Reputacja: 8
Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje
Nie widziałem tego w miniczacie... Ale wydaje mi się, że robicie z igły widły. To że raz na jakiś czas pojawi się jakiś konflikt jest nie do uniknięcia. Banowie tutaj nic nie pomoże bo leczy tylko objawy, a nie przyczyny. I co jak przykładowo ja pojadę jakiegoś usera bo się zachowuje jak lol to też mam dostać bana? <gafa>

Nie bronię teraz nikogo, ani nie usprawiedliwiam, ale znam Ryśka już prawie 5 lat i wiem, że jak on po kimś sobie jedzie to nie bez powodu i zazwyczaj sobie na to zasługuje do czego zresztą Miko się przyznał

Cytat:Przyznaje się, rok temu popełniłem błędy i wysypuje internetowy proch na głowę ale do cholery, kurwa mać. Czy ja im zrobiłem coś złego, że tak na mnie jadą?

Inna sprawa, że Ringo potrafi przegiąć pałę... ale nie wiem czy pamiętacie jak Ringo i część forum jechało sobie po użytkowniku maju, jakoś ludzie przestali jak maju się wyrobił i zrozumiał jak ma się zachowywać.

I mój drogi Miko - jeśli zachowujesz się tak jak do Michaliny na gg (tak pokazywała mi rozmowę przed tym całym czatgate, w której sobie po niej pojechałeś, nie wiem jak w Twoich stronach, ale w moich kobiet się nie obraża...) w stosunku do innych ludzi to nie dziw się, że potem, jak znajdzie się okazja, będą sobie jechać po Tobie. I taka moja rada dla Ciebie - weź zachowuj się jak facet to nikt po Tobie jeździć nie będzie (i nie mówię tu, żebyś jechał kurwami i innymi przekleństwami, ale imo to niektórych swoim zachowaniem prowokujesz do takiego a nie innego zachowania). I nie odbieraj moich słów jako atak w Twoją stronę - mówię co widzę - that's all.

Inna sprawa, że jak już chcecie załatwiać takie sprawy ...to nie w miniczacie.

Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow.
Radzio Jogger
Manchester United
Darmowe relacje SMS
21-06-2009 18:36
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Problemy z zalogowaniem - radzio - 10-02-2008, 23:13
Re: Ogłoszenia parafialne - ARTi - 04-10-2008, 15:38
Re: Ogłoszenia parafialne - Carlito - 04-10-2008, 15:43
Re: Ogłoszenia parafialne - ARTi - 04-10-2008, 15:49
Re: Ogłoszenia parafialne - Jaroldz - 04-10-2008, 20:52
Re: Ogłoszenia parafialne - Tomassen - 04-10-2008, 21:11
Re: Mapa fanów - FA.gas - 04-10-2008, 21:42
Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - radzio - 21-06-2009 18:36
RE: Ogłoszenia parafialne - Cepilek - 30-08-2014, 15:57

Skocz do: