sebos_krk
Szeryf

Liczba postów: 3,982
Reputacja: 42
|
Re: PL: Manchester United - West Ham United (03.05.2008, 13.45)
Już niedaleko do szczęścia. Moje tradycyjne, na gorąco po spotkaniu oceny. Trzeba pamiętać, że w drugiej części graliśmy w dziesięciu, a mimo to mieliśmy sporą przewagę:
7- van der Sar- właściwie ograniczył się do gry nogami i wyciągnięcia piłki z siatki po wspaniałym golu Ashtona.
8- Hargreaves- juz po wygranym na Old Trafford meczu z Boltonem pisałem, że taka gra prawego obrońcy mnie jak najbardziej satysfakcjonuje. Kogoś takiego właśnie szukałem.
7,5- Ferdinand- siła spokoju, troche oszukał się przy bramce, ale ciężko było przewidzieć rozwój sytuacji, dl;atego wcale go za to nie winię.
7,5- Brown- jedno z lepszych spotkań Wesa w tym sezonie. Naprawdę nie mam mu nic do zarzucenia.
7,25- Evra- dobry wystep bez fajerwerków. Parę razy pociagnął lewą flanką.
1- Nani- wszyscy się domagali jego wystepów, a prawda jest taka, że w kilku ostatnich spotkaniach nie pokazał nic więcej niż Giggs. W ostatnich meczach sezonu, przy takiej stawce trzeba jednak postawić na Ryana.
8- Scholes- trafił z formą idealie na koniec sezonu. Profesor pełną gębą.
7,25- Carrick- nic specjalnego, ale zdobył bramkę.
7- Park- kolejny mecz za który należy go pochwalić. Nie przypadkowo należy w ostatnich grach do pewniaków Fergusona.
8- Ronaldo- piękna bramka na otwarcie meczu, a później jak zwykle piłka go sama znalazła po centrze Owena Hagreaves'a.
7,5- Tevez- bramka z innej planety. Kolejny mecz w którym imponuje pressingiem zmuszając rywali do błędów.
7,25- Giggs- wniósł sporo ożywienia i miał udział w kilku ładnych akcjach.
7- Fletcher- kilku centymetrów zabrakło do szczęścia. Niezła zmiana.
..- O'shea- jedno głupie zagranie mogło duzo kosztować, ale dał odpocząc kolegom, dlatego słusznie pojawił się na placu i zrobił
Fan United od 1992 roku
|
|
03-05-2008 14:50 |
|