Widziałbym w tym meczu Kuszczaka w bramce. Oczywiście, można dyskutować o tym, że i tak zaraz wróci Edwin, a poza tym ogranie meczowe jest Fosterowi potrzebne ( choć jak dla mnie ciągłości meczów nie straci, bo przecież zawody są w tygodniu ) , ale Tomek powinien swoją szansę otrzymać. No bo jak nie teraz, to kiedy?
Na prawej stronie Gaz. Idealny mecz dla niego. Szkoda, że tak długo kuruje się Rafael, bo jego z miłą chęcią zobaczyłbym z Wolves. Na środku obrony Evans z Brown'em, po lewej Fabio.
A dalej w pomocy:
Park, Carrick, Gibson, Tošić
I atak:
Owen, Macheda
bobsley napisał(a):Evansa był nie wystawiał w ogóle ... lepiej niech gra Brown nawet bo jeszcze brakuje tego aby Evans złapał kontuzję 
liczę na taki skład:
kuszczak
de laet-brown-neville-fabio
park-gibson-anderson-giggs
owen-welbeck
Dwa zastrzeżenia. Po pierwsze Neville na środku. Mimo, że rywal nie najwyższej klasy, ale chyba pamiętamy co się dzieje, gdy Gary występuje w centrum defensywy. Robi wszystko nie tak. Gubi krycie, rywale robią go jak chcą, na dodatek mistrzem w grze głową to on nie jest.
Druga sprawa to występ Giggs'a. Ryan nie jest młodzieniaszkiem i nie będzie tak jak kiedyś grał całe spotkanie w weekend, a potem na dokładkę rozpoczynał mecz środowy w pierwszym składzie. Giggsy przyda się na Britannia Stadium i dlatego warto dać mu odpocząć, bo jest ku temu dobra okazja.
W jego miejsce jak już wspomniałem wdziałbym Zorana. Wiem, nic z niego nie będzie, niech popracuje na siłowni, ale tego rodzaju mecze, to są starcie, w których taki gracz powinien dostawać swoją szansę.