Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Manchester United 5-0 Wigan Athletic (30.12.2009)
Lukas Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,737
Reputacja: 9
Re: PL: Manchester United 5-0 Wigan Athletic (30.12.2009)
Dopiero dzisiaj miałem okazję obejrzeć powtórkę spotkania i trzeba jasno przyznać, że Diabły zagrały tak jak wszyscy oczekiwaliśmy: pewnie, skutecznie i do tego ładnie dla oka.
Przeciwnik nie stanowił żadnego problemu, był tłem dla naszych piłkarzy. Jedynie w pierwszych kilkunastu minutach Wigan dzielnie trzymało się na nogach, ale z każdą minutą wyglądali jakby w ogóle nie chciało im się już grać i najchętniej wróciliby do domu.
Wprawdzie przeciwnik nie był wymagający i przed spotkaniem byłem spokojny o wynik, ale mimo wszystko miło jest zobaczyć United tak dominujące w meczu i strzelające 5 bramek- zwłaszcza, że należało poprawić bilans bramkowy.
Co do zawodników to wszyscy zaprezentowali się tak jak należy. Najlepiej wyglądał Valencia wraz z Rafaelem, którzy szaleli na prawej stronie, a trochę poniżej pewnego poziomu zagrał Fletcher, może tak mały odpoczynek dla Szkota?
Poza tym cieszy mnie postawa napastników. Ich współpraca wygląda co raz to bardziej owocnie- mam nadzieję, że w tym aspekcie będzie to w nowym roku jeszcze lepiej wyglądało.

Nikt i nic na świecie nie wywołuje u mnie tyle emocji co Manchester United.
I za to kocham ten klub.
01-01-2010 21:04
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: PL: Manchester United 5-0 Wigan Athletic (30.12.2009) - Lukas - 01-01-2010 21:04

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości