wiem ze mnie tu zaraz niektore osoby wyzwa od trolli ale musze to powiedziedziec. kazdy ma prawo do swojego zdania, a ja cche je wyrazic. wiem ze byla o tym mowa wczesniej, ale wtedy nie bylem uzytkownikiem tego fora.
MU_fan napisał(a):Miko napisał(a):Jesteście za 12 drużynami w OE ?
Skoro sytuacja będzie tego wymagać to tak, bo sorry, ale nie wyobrażam sobie, aby drużyny pokroju Odry Opole przez karną degradację innych drużyn mogły grać w OE.
racja, racja...
Rafcio napisał(a):kikks napisał(a):Byłbym za tym, żeby karać ludzi, a nie kluby, bo to jest trochę jak odpowiedzialność zbiorowa, praktykowana raczej w totalitaryzmach.
Naprawdę myślisz, że w korupcje był zamieszany tylko trener czy tam wąskie grono osób, i nikt inny w klubie o tym nie wiedział? Wolne żarty
nie chodzi o to... popatrz na Zaglebie. tam nie ma tych ludzi, ktorzy korumpowali. i to ma byc naprawianie futbolu? GLUPOTA!! jak oni chca to naprawic? w Lubinie mial powstac nowy stadion, mialy byc spektakularne transfery a teraz Pietryszyn placi za cudze przewinienia.
jednyni ktorzy chca teraz walczyc z korupcja sa usuwani. bo jak inaczej wytlumaczyc to ze z 9 czlonkow WD jest teraz tylko 3? pozostalych 6-ciu wywalili ze wzgledu na to ze KAZDY czlonek PZPN jest w to zamieszany (no moze nie kazdy ;] istnieja wyjatki np. Boniek). ale tylko Boniek chcial kilka lat temu zdusic "wieksza" korupcje w zarodku. reakcja PZPN? zrobili z niego selekcjonera. swoja droga madre posuniecie. wiedzieli, ze on nie chce sie do tego pchac, ze trenerka nie jest dla niego. z poczatku to przyjal, wiedzac ze poki jest w strukturach PZPN jako tako z korupcja moze wlaczyc. z czasem zobaczyl ze jemu z reprezentacja malo sie uda i odszedl. PZPN gora...
Luki napisał(a):Symbol nowego pokolenia trenerskiego (Wdowczyk - pryp. ja, maju1309),
Właśnie sie dowiedzielismy jak tym symbolem został. Bezwstydny człowiek. Zdyskwalifikowac z piłki na zawsze. Jak całą resztę.[/quote]
ja mysle ze on kupowal mecze tylko w Koronie (za co oczywiscie trzeba go suruwu, bardzo surowo ukarac). robil to po to, aby zrobic sobie marke w polskiej lidze. w sumie niezle sobie to wymyslil Wdowczyk. przeciez to by wygladalo (i wygladalo) ze jest on genialny tak szybko wprowadzajac Korone po kolejnych szczeblach polskiej pilki do gory.