Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Fulham 2-2 Manchester United (22.08.2010)
mucha Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,322
Reputacja: 3
Re: PL: Fulham - Manchester United (22.08.2010; 17:00)
Ja uważam, że Scholes powinien zagrać. Trzeba korzystać z jego świetnej formy. Z resztą kto inny ma rozgrywać? Fletcher to nie ta półka, a Carrick to niewiadoma. Sześć dni to wystarczający czas na regenerację dla Scholesa.

Zgadzam się też, że jeden ze skrzydłowych powinien być zastąpiony przez Parka. Przyda się poprawić aspekty defensywne, w których jak wiadomo, Koreańczyk jest znakomity.

Skład według mnie:

van der Sar
O'Shea-Vidić-Evans-Evra
Valencia-Scholes-Fletcher-Park
Rooney-Berbatow

Czyli tylko jedna zmiana - Park. Wiem, że Valencia zagrał słabiej od Naniego z Newcastle, ale mimo wszystko uważam, że w meczu, w którym ważna będzie efektywność lepszym rozwiązaniem będzie postawienie na Valencię. W środku jak pisałem powinien zagrać Scholes, a obok niego dalej Fletcher. Wydaje mi się lepszą opcją od Carricka na ten pojedynek. W ataku ta sama para co ostatnio. Berbatow zagrał bardzo dobre zawody, a Rooney, according to Ferguson, ma być w dużo lepszej formie na to starcie. Co do obrony, O'Shea mimo słabego występu jest w takich meczach niezbędny. Fulham ma wysokich piłkarzy, więc wystawienie Rafaela byłoby ryzykiem.

Take me home,
United Road,
To the place I belong,
To Old Trafford,
To see United,
Take me home, United Road.
17-08-2010 11:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: PL: Fulham - Manchester United (22.08.2010; 17:00) - mucha - 17-08-2010 11:52

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości