Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Manchester United 2-1 Stoke City (04.01.2011)
Jaroldz Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,903
Reputacja: 10
Re: PL: Manchester United 2-1 Stoke City (04.01.2010)
Nie miałem okazji jeszcze ocenić spotkania ze Stoke, więc robię to teraz.

Kuszczak- mecz na jego poziomie, bez większych wpadek, nie miał za wiele pracy, choć wydaje mi się, że przy straconym golu mógł zrobić więcej.

Rafael- kolejny bardzo dobry mecz w wykonaniu młodego Brazylijczyka. Kilka razy świetnie zatrzymywał rozpędzonych piłkarzy Stoke, udzielał się w ofensywie. Dobry występ.

Smalling- dobry mecz, nie spalił się, dobrze sobie radził z twardo grającymi gośćmi. Nie ryzykował strat piłki i wolał ją wybijać w trudnych sytuacjach poza boisko. Może takie były założenia przed meczem. Pozostawił po sobie dobre wrażenie.

Vidić- w tym miejscu napiszę tylko, że zaliczył udany występ, choć stracona bramka chyba po części obciąża osobę Serba.

Evra- w końcu aktywny w ofensywie, dobrze radził sobie z zawodnikami Stoke. Dobry występ Pata.

Nani- nasz najlepszy gracz w tym spotkaniu. Zaliczył asystę przy golu Henandeza oraz sam strzelił piękną bramkę dającą nam trzy punkty. Dobrze, że Luis już wrócił.

Fletcher- dobry mecz w jego wykonaniu, lepszy niż w poprzednich meczach w jakich grał.

Gibson- nasz najgorszy piłkarz w tym meczu. Nie wiem, dlaczego SAF go wpuszcza na boisko, chłopak nie wnosi za wiele do gry, a te strzały z dystansu, z których słynie są strasznie niecelne i nie dają nam korzyści. Nie potrafi kreować gry, czasem coś mu się uda i to wszystko. Jak dla mnie Ferguson powinien go sprzedać lub wypożyczyć.

Giggs- cóż, to nie był jego wieczór. Początek spotkania miał słaby, straty, niecelne podania. Słaby występ, ale według mnie jest usprawiedliwiony. W ostatnim czasie dużo grał, a swoje lata już ma.

Berbatov- aktywny, dostawał podania, ale bramki nie zdobył, chociaż miał parę okazji. Ogólnie dobry mecz.

Hernandez- bardzo dobry mecz w jego wykonaniu. Dobrze współpracował z Nanim, co zaowocowało dwoma bramkami. Najpierw po podaniu Portugalczyka zdobył bramkę, a później sam asystował przy golu Naniego. Musi poprawić jeszcze parę elementów w grze oraz w technice. Będziemy mieć z niego pożytek.

Manchester United champions of England for the 19th time!

"We'll keep the red flag flying high, couse Man United will never die"
06-01-2011 11:16
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: PL: Manchester United 2-1 Stoke City (04.01.2010) - Jaroldz - 06-01-2011 11:16

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości