Beckie
Junior Member

Liczba postów: 47
Reputacja: 0
|
Re: EURO: Polska - Chorwacja (16.06.2008, 20:45)
Nie wydaje mi się, że Polska wygra w tym spotkaniu z Chorwacją.
Nie wydaje mi się, że Chorwacja straci jakiekolwiek punkty w meczu z reprezentacją Polski.
Polska jest podłamana, Polska wie, że wygrana im nic nie da, bo Niemcy na pewno nie stracą punktów z Austrią. Na konferencjach prasowych także Leo Beenhakker podkreślał, że w zespole źle się dzieje, że zawodnicy nie mają co z sobą zrobić. Chorwaci będą chcieli to wykorzystać. Prawdopodobnie druga drużyna w grupie B będzie musiała się zmierzyć z Portugalią (przekonamy się na pewno za ponad pół godziny), nie wierzę zatem, że Chorwacja nie będzie chciała wygrać z Polską i zapewnić sobie pierwszą pozycję. Wydaje mi się, że woleliby oni zagrać z Czechami lub Turcją niż z Portugalią (tym samym ćwierćfinał Portugalia - Niemcy byłby czymś wspaniałym). Chorwacja może zagrać w składzie bez kilku gwiazd, ale na pewno Slaven Bilić nie odpuści tego spotkania, jestem tego pewien.
Moje podejście do futbolu reprezentacyjnego część z Was może zna, tak więc zbytnio nie będę trzymał za Polakami i będę mieć nadzieję, że Chorwacja pokaże Polakom co to jest futbol w drużynie bez gwiazd. W zamian dostanę od kolegi piwo. Tylko Beenhakkera, Rogera i Boruca będzie szkoda.
|
|
15-06-2008 21:04 |
|