Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CL: Schalke 04 0-2 Manchester Unired (26.04.2011)
Lukas Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,737
Reputacja: 9
Re: CL: Schalke 04 0-2 Manchester Unired (26.04.2011)
Pojechaliśmy z nimi jak z workiem kartofli. Absolutnie zasłużenie wygraliśmy ten mecz i chyba nie było momentu, w którym to gospodarze prowadzili grę i dominowali na boisku.
Bałem się nieco, że mimo tych licznych sytuacji, które sobie stworzyliśmy nie uda nam się strzelić gola i zakończy się na niesprawiedliwym bezbramkowym remisie, ale na szczęście udało nam się znaleźć drogę do bramki tego niewiarygodnie dobrego wczoraj Neuera :shock: Co jak co ale predyspozycje do gry w United to on ma.
Ten wynik to najniższy wymiar kary dla niemieckiej drużyny. Widać, że podeszli do naszych zawodników ze zbyt dużym respektem i w konsekwencji nie byli w stanie nawiązać z nami równorzędnej walki.
Co do naszych graczy to po raz kolejny najlepszy w moim mniemaniu był Carrick- jak dobrze jest go mieć w drużynie.
Pozostało nam tylko dopełnić formalności w meczu u siebie i możemy szykować się na kolejny finał LM z udziałem United :twisted:

Nikt i nic na świecie nie wywołuje u mnie tyle emocji co Manchester United.
I za to kocham ten klub.
27-04-2011 10:12
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: CL: Schalke 04 0-2 Manchester Unired (26.04.2011) - Lukas - 27-04-2011 10:12

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości