Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liga Klubowa 4v4
Angelito Offline
Legenda Haxa :)

Liczba postów: 404
Reputacja: 5
Re: Liga Klubowa 4v4
5 wrzesień ostatni ligowy :?: nie sądzisz ,że to trochę dawno było :? a to ,że się mufcb wycofał to żadne usprawiedliwienie dla mnie bo jest tyle innych drużyn - był dziś adis/ruud (specjalnie na mecz przybył - można? można !) nie było niestety innego zespołu ustawionego i klops
12-09-2011 23:25
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Adis Offline
Super Moderator

Liczba postów: 2,287
Reputacja: 27
Angelito napisał(a):w RCA nie jest ok ;]
I nie będzie prędko ok, póki nie przestaniesz ciąć w chuja. Roxy stara się jak może, widać, że jej zależy by to wszystko ogarnąć i nieźle jej to wychodzi, a Ty do niej wciąż wstawiasz jakieś głupie docinki w domyśle "ja bym to zrobił lepiej bo ja jestem pan zajebisty". Najlepiej dokończmy grać tą ligę w tym tygodniu, grajmy 3 mecze dziennie "żeby mieć z głowy i spokój", co?

W życiu znam się na dwóch rzeczach: na pokerze i na ludziach, dlatego nie przegrywam.
12-09-2011 23:30
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Kosma Offline
Król logiki

Liczba postów: 3,067
Reputacja: 73
Wróg Arsenalu napisał(a):Kris1908 napisał(a):Czas wyciągnąć wnioski z wyników

OK Kris w następnym meczu zastąpisz Robaka ( Wink ) na bramce, pasuje? Smile

Szczerze? Smile Wybór pomiędzy nie grać, a grać gk byłby oczywisty Wink

Gdzie jest Groszek?
12-09-2011 23:42
rav10 Offline
Senior Member

Liczba postów: 582
Reputacja: 0
Jak ogrywacie mnie i Kojota, a czasami się to zdarza to i tak jesteście prze chuje także, żadne trofea wam niepotrzebne :-D No, ale do Redora jednak każdemu z nas/was w chuj brakuje <mistrz>
13-09-2011 00:14
robaldo Offline
k.robka

Liczba postów: 1,354
Reputacja: 39
Foster napisał(a):Przy okazji, Robak będziesz w środe bo nie wiem co napisać Randamie?
Będę Wink

Kris1908 napisał(a):
Wróg Arsenalu napisał(a):Kris1908 napisał(a):Czas wyciągnąć wnioski z wyników

OK Kris w następnym meczu zastąpisz Robaka ( Wink ) na bramce, pasuje? Smile

Szczerze? Smile Wybór pomiędzy nie grać, a grać gk byłby oczywisty Wink
Wróg żartował

A co do tych przerw od haxa, o których mówi Foster, to jak dla mnie na forum od dobrego miesiąca trwa przerwa od haxa, więc to raczej nic nie zmieni Tongue

"Możesz mówić co chcesz o tradycji Barcelony, czy Realu Madryt, ale nikt i nic nie może równać się z historią Manchesteru United"
13-09-2011 08:13
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
Roxanne napisał(a):Ale przecież nie musimy się umawiać np. na każdy poniedziałek i godzinę jakąśtam. Możemy umawiać się tak jak na ligowe. Czyli: słuchajcie, może w (załóżmy) czwartek, pyknęlibyśmy A v B? Nie musimy przecież sztywno trzymać się jakiegoś konkretnego terminu. ; )
Proszę bardzo, ja tam nie mam nic przeciwko.

Mój Blog: Pod presją czasu
13-09-2011 10:05
Kosma Offline
Król logiki

robaldo napisał(a):Wróg żartował
No przecież wiem

Gdzie jest Groszek?
13-09-2011 11:52
Roxanne Offline
Member

Liczba postów: 241
Angelito napisał(a):a to ,że się mufcb wycofał to żadne usprawiedliwienie dla mnie

A czy to moja wina, że oni się wycofali? Przecież nie mogłam tego przewidzieć i powiedzieć Ci: "Słuchaj, Wiew. Fajnie, że umówiłeś nam mecz z Miko, ale oni się w poniedziałek wycofają, więc się nie opłaca. Widzę to na swoim papierze toaletowym, który nigdy się nie myli."

Rozmawiałam w piątek z Voltem i prawie byliśmy umówieni na poniedziałek. Z tym że nagle pojawiłeś się Ty i Twoja rozmowa na gg z Miko. Uznałam, że możemy zagrać z tym MUFC B, więc powiedziałam Voltowi w sobotę, że zagramy jednak kiedy indziej.

Powiedz mi, Wiew, czy to na prawdę nadal jest moja wina, że nie graliśmy w poniedziałek? Po tym jak wycofało się MUFC B chciałam dogadać sparing np. z ZaqHaxem, ale nie było ani Damiana, ani Volta na gg. Czy to, że ich nie było, też jest moją winą? Czy powinnam w tej chwili przeprosić cały świat za to, że MUFC B się wycofało, albo że nie było Damiana lub Volta na gg? Gdyby byli, może akurat mieliby ludzi i byśmy coś zagrali. Ale nie było ich. Moja wina?

Dobrze, przepraszam Cię Angelito za to, że nie graliśmy nic w poniedziałek, bo jestem w stu procentach winna wycofania się MUFC B i nieobecności Damiana i Volta na gg. :roll:

Dalej...

Wiew, cały czas masz do mnie o coś pretensje. Roksana to, Roksana tamto... To źle, tamto źle, a tamto to jeszcze gorzej. Wypominasz mi, że nie mamy obrony. Tak, wiem, nie gram NIC, zdaję sobie z tego sprawę! Powtarzam Ci jednak ciągle, że mamy Adasia, który ten DM może zagrać (w przeciwieństwie do pewnej osoby, która kategorycznie zapowiedziała, że DM nie zagra (ujma na honorze?)). Adasiowi może nie pasuje dużo terminów, ale ja się staram dogadywać tak, aby byli WSZYSCY! To że Ty pisałeś jako kapitan: gramy o tej i o tej, tego i tego dnia, nie wiedząc kto przyjdzie, to nie znaczy, że ja muszę robić tak samo. Czekam zawsze na odpowiedź od graczy, których chcę mieć w meczu ligowym i nie stawiam Was przed faktem dokonanym.

Mówiłeś mi, że muchy nie ma w każdym meczu i nie będzie tak dostępny. A teraz jest. I to w każdym meczu. Można? Można.
Mówiłeś mi, że ciężko o odpowiedź od graczy, jaki termin im pasuje. Ja dostaję odpowiedź od każdego. Można? Można.

Słuchaj Wiew. Coś Cię gryzie, wiem to. I przeczuwam, że nie chodzi tylko o tak błahe sprawy jak to, że nie gramy często ligowego. Sedno sprawy leży zapewne całkiem gdzie indziej, tylko nie będę wiedzieć gdzie, póki sam mi tego nie powiesz.

Nie będę strzelać, bo opcji jest kilka - przynajmniej dwie na tą chwilę. Poczekam, aż sam się przełamiesz.

Nie chcę się kłócić/walczyć na argumenty itd. Prosiłam, żeby mówić mi wszystko wprost, więc śmiało...

Tylko proszę, proszę, proszę, proszę, proszę, błagam, błagam, błagam, proszę, żeby znowu nie było zamiast:
Angelito ------(informacja)------> Roxanne

to

Angelito -------(informacja)------> Randama -------(informacja)------> Roxanne

~ I believe Old Trafford is The Theatre Of Dreams but only for United, not the visitors! ~
Pat Evra
13-09-2011 14:51
robaldo Offline
k.robka

Liczba postów: 1,354
Reputacja: 39
Kris1908 napisał(a):
No przecież wiem
No ja przecież wiem, że Ty wiesz :-D

"Możesz mówić co chcesz o tradycji Barcelony, czy Realu Madryt, ale nikt i nic nie może równać się z historią Manchesteru United"
13-09-2011 15:05
Kosma Offline
Król logiki

robaldo napisał(a):
Kris1908 napisał(a):
No przecież wiem
No ja przecież wiem, że Ty wiesz :-D
Ja wiem więcej niż ty wiesz, że ja wiem

Gdzie jest Groszek?
13-09-2011 15:07
Wróg Arsenalu Offline
Senior Member

Liczba postów: 626
Wiew własnie zostałeś oficjalnie pojechany.

I nie denerwuj nam więcej prezydentowej.

Rox nie przejmuj się tak tym co Wiew pisze i będzie dobrze. :*

Blog
13-09-2011 15:54
Angelito Offline
Legenda Haxa :)

Liczba postów: 404
Reputacja: 5
Nie mam gadu od Randamy

Wróg Arsenalu napisał(a):Wiew własnie zostałeś oficjalnie pojechany.

I nie denerwuj nam więcej prezydentowej.

Rox nie przejmuj się tak tym co Wiew pisze i będzie dobrze. :*

Bo jest ktoś kto nie ma zamiaru się pierdolić i pisze co myśli (sama pisałaś ,że jak coś nie pasuje to mamy pisać) - to już jest ble, bubu ,nie lubie go bo mnie atakuje ;]

Wrogu jak tak masz już co post lizać dupe - może chcesz przejść do drużyny prezydentowej (miejsce w składzie pewne) Wink ja chętnie przejdę na zasadzie wymiany
13-09-2011 16:39
Wróg Arsenalu Offline
Senior Member

Liczba postów: 626
Angelito napisał(a):Bo jest ktoś kto nie ma zamiaru się pierdolić i pisze co myśli (sama pisałaś ,że jak coś nie pasuje to mamy pisać) - to już jest ble, bubu ,nie lubie go bo mnie atakuje
Jestem jak najbardziej za wyrażaniem swojego zdania, tylko że Ty piszesz rzeczy w stylu:

"a to ,że się mufcb wycofał to żadne usprawiedliwienie dla mnie bo jest tyle innych drużyn (...) nie było niestety innego zespołu ustawionego i klops"

Miko poinformował o wycofaniu MUFC wczoraj przed 18, czyli na 3 godziny przed meczem. Małe szanse miała Rox żeby ustawić spotkanie ligowe z inną drużyną.

Angelito napisał(a):Wrogu jak tak masz już co post lizać dupe - może chcesz przejść do drużyny prezydentowej (miejsce w składzie pewne) Wink ja chętnie przejdę na zasadzie wymiany
Przejście nic nie da bo i tak dalej będę jej lizać dupę.

Chociaż w sumie to wcale nie uważam, żebym jej lizał tyłek, po prostu doceniam jej zaangażowanie; nie marudzi i nie narzeka jak Ty.

Blog
13-09-2011 16:59
Roxanne Offline
Member

Liczba postów: 241
Angelito napisał(a):Nie mam gadu od Randamy

Nie dociekam gdzie rozmawialiście wtedy. Nie będę teraz przez rok tego wywlekać. Chodzi mi tylko o to, żebym się nie dowiadywała od osób trzecich tego, co powinnam wiedzieć ja od Ciebie - bezpośrednio od Ciebie.

Angelito napisał(a):sama pisałaś ,że jak coś nie pasuje to mamy pisać

Tak, owszem. I nadal się tego trzymam. Co następuje. Uważam, że niepotrzebne jest ciągłe stawianie mnie przez Ciebie pod ścianą w kwestii defensywy RCA. Już się na ten temat wypowiedziałam - wiem, że źle gram, a Ty wiesz, że mamy Adasia. Nie zagrasz DM? Dobrze, listów błagalnych nie mam zamiaru wysyłać i na kolanach prosić też nie będę. Z tym że w takiej sytuacji trochę nie na miejscu jest wieszanie na mnie psów za moją grę, nie sądzisz? Bo jeśli Adaś nie może w żadnym, to co mam zrobić? Gram DM i staram się jak mogę, nic więcej zrobić nie jestem w stanie. Chciałabym bardzo, abyś choć w 1% docenił, Wiew, że nie zmuszam Cię do DM. Bo równie dobrze mogłabym Ci kazać tam grać i nie pozwalać na to, żebyś to Ty dyktował mi warunki. A ja po prostu chcę żeby każdy był zadowolony i grał tam, gdzie będzie mu najlepiej. Czy to tak trudno zrozumieć? Sprawę defensywy RCA uważam za zamkniętą. W skrócie - ja gram źle, Adaś mnie ratuje, Ty nie chcesz grać DM, a ja chcę żebyś docenił to, że się staram to wszystko jakoś pogodzić.

Wracając do kwestii częstotliwości meczów ligowych. Widzisz, to się wszystko ze sobą łączy. Ja nie gram nic, więc Adaś musi ratować DM RCA. Co wiąże się z tym, że muszę starać się, aby Adaś mógł na dany mecz przyjść. Adaś jest teraz ciężko dostępny, więc nie gramy często, żeby nie zaliczyć wpadki, bo będzie kuku. Staram się to jakoś przeciągać do października, w którym to miesiącu Adaś będzie mógł normalnie określać się, kiedy może grać. Nie będziemy musieli liczyć na szczęście, że Adaś się zjawi. Teraz już wiesz, dlaczego we wrześniu gramy tak jak gramy. W październiku na 99% to się zmieni. Wytrzymaj, Wiew, błagam.

Nie obiecam Ci cudów, ale mogę Cię zapewnić, że staram się jak tylko mogę, aby być godną następczynią Ciebie. Jedyne co musisz, to tylko uwierzyć i mi zaufać. Tylko tego chcę - zaufania i wiary w to, co chcę dla RCA zrobić.

Angelito napisał(a):nie lubie go bo mnie atakuje ;]

A tego to ja już nie powiedziałam i wcale tak nie uważam...

~ I believe Old Trafford is The Theatre Of Dreams but only for United, not the visitors! ~
Pat Evra
13-09-2011 17:10
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
Redcafe B

W środę mecz odwołany, nowy proponowany termin piątek 21:00. Od razu mówię, że jeśli mamy grać musicie być wszyscy bo mnie będzie.

RCA i RCB
Proponuję wymianę Wiewiór <--> Wróg - jak się na to zapatrują wszyscy kadrowicze, pani kapitan i sami zainteresowani? Rozmawiałem już z Randamą, powiedział że taka wymiana może mieć miejsce, tylko, że zawodnicy zaczynają w statystyce kanadyjskiej od zera po wymienie.

Mój Blog: Pod presją czasu
13-09-2011 17:24
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości