Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liga Klubowa 4v4
Roxanne Offline
Member

Liczba postów: 241
Reputacja: 0
Re: Liga Klubowa 4v4
Kris1908 napisał(a):Ty dobrze wiesz, Rox, w jakim stylu

Eheś. :tuptup:

Co następuje. Z RCA czekam już tylko na opinię Sebosa w sprawie wymiany. Reszta to pogląd Wroga i ew. innych członków RCB. Myślę, że jutro powinno się wszystko wyjaśnić. Wink

~ I believe Old Trafford is The Theatre Of Dreams but only for United, not the visitors! ~
Pat Evra
13-09-2011 19:55
Znajdź wszystkie posty użytkownika
sebos_krk Offline
Szeryf

Liczba postów: 3,982
Reputacja: 42
W RCA mieli grać najlepsi, jak odejdzie jeden z najlepszych, a obecnie będący w zajebistej formie Wiew to ja nie widzę sensu gry w zespole, który nie będzie miał szansy walczyć o wygraną w każdym turnieju. Oderwaliście się od rzeczywistości i chyba nie wiecie jak niektórzy ludzie potrafią wymiatać w haxa. Nie dość, że u nas co chwila problemy z dostępnością ludzi, to jeszcze chcecie wyrwać jeden z filarów drużyny.
Za to chętnie Wroga przyjmę do składu, jak u Was jest niepotrzebny, znajdzie się miejsce dla wszystkich.

Adam do października nie za bardzo może (mimo iż ostatni mecz ligowy zagrał bardzo fajnie), więc umówmy ze dwa spotkania z rywalami z dolnej części tabeli i przeczekamy te dwa tygodnie.

Dla mnie to jest powód do dumy, że mamy naprawdę mocny skład, przecież u nas jest zamknięte środowisko, na hosta nikt spoza forum nie wejdzie, a taki Zaqhax codziennie ma casting na dziesiątki grajków z całej Polski, to sobie na prawo i lewo mogą wybierać kim grają. My nic nie możemy, za to jesteśmy zgrani, znamy się jak łyse konie. Szkoda byłoby to zmarnować.

Poza tym dziwi mnie reakcja innych graczy RCA, bo daliście się podejść. Nie bądźcie naiwni i nie myślcie, że Wiew będzie chciał grać w lidze o środek tabeli, ludzie. Raczej potrzebował wsparcia, że jest z nami i gramy o zwycięstwo w tej lidze niż zupełnej obojętności jak będzie wyglądała kadra.

Fan United od 1992 roku
13-09-2011 21:17
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
Wymianę zaproponowałem nie dlatego, że nie chce Wroga u siebie. Tylko widzę co się dzieję, ostatnio coś nie bardzo potraficie się dogadać, a Wróg z kolei mam takie dziwne wrażenie chyba się na mnie lekko obraził, za to że nie chciałem go wymienić na początku sezonu. Rzadko bywa na forum, na rozgrzewki się nie stawia (tak wiem, wczoraj nie mogłeś). Tylko dlatego zaproponowałem tą zmianę. Oczywiście Wroga chciałem i chce w RCB, tylko też nie chce nikogo trzymać na siłę, to wszystko.

Cytat:Jak myślicie, że Wiew będzie chciał grać o środek tabeli to widocznie go nie znacie.
Widocznie Ty go nie znasz bo... zresztą co ja się będę produkował Wink

Czyli rozumiem wszystko zostaje po staremu.
Co do terminu meczu, to został on przełożony bo do Randamy nie doszła moja odp, że pasuje nam termin i w między czasie zaklepali już sobie innego przeciwnika.
Red, Kris, Intel i robak potwierdzili. Czekam Wróg na Twoją odpowiedź potwierdzam mecz i podaję Randami Twoje gg by przesłał Ci w piątek link.

Mój Blog: Pod presją czasu
13-09-2011 21:53
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Adis Offline
Super Moderator

Liczba postów: 2,287
Reputacja: 27
sebos_krk napisał(a):Poza tym dziwi mnie reakcja innych graczy RCA, bo daliście się podejść.
FAIL, to Ty się dałeś podejść.

W życiu znam się na dwóch rzeczach: na pokerze i na ludziach, dlatego nie przegrywam.
13-09-2011 21:56
Roxanne Offline
Member

Sebos, czy Ty mi właśnie zakomunikowałeś, że jeśli nastąpi wymiana, to nie będziesz grać w meczach ligowych...?

Wróg, czekam na Twoją opinię, żeby wiedzieć na czym stoję. Wink

Foster wstrzymaj się póki co. Powiedziałeś A, więc musisz poczekać na moje B. Sprawa jest otwarta.

~ I believe Old Trafford is The Theatre Of Dreams but only for United, not the visitors! ~
Pat Evra
13-09-2011 21:57
kaka Offline
Senior Member

Liczba postów: 652
Reputacja: 24
sebos_krk napisał(a):Poza tym dziwi mnie reakcja innych graczy RCA, bo daliście się podejść. Nie bądźcie naiwni i nie myślcie, że Wiew będzie chciał grać w lidze o środek tabeli, ludzie. Raczej potrzebował wsparcia, że jest z nami i gramy o zwycięstwo w tej lidze niż zupełnej obojętności jak będzie wyglądała kadra.
A jaka ma być inna nasza reakcja? Mamy rozpaczać i błagać Wiewióra żeby został w RCA? Czasami mam wrażenie, że o to mu chodzi i to nie po raz pierwszy. Pamiętne odejścia z kadry, oddawanie opaski kapitana. Czy my już tego nie przerabialiśmy? Zamiast powiedzieć co konkretnie mu nie pasuje to świruje i tnie w chuja, jak to fajnie Adis ujął słowami. Dziwne zachowanie widzi również Mucha. Widzi Roksana, widzę ja. To już czterech graczy. O opinie Ruuda też jestem jakoś dziwnie spokojny. Jesteśmy ślepi czy nienormalni?
13-09-2011 22:08
Angelito Offline
Legenda Haxa :)

Liczba postów: 404
Reputacja: 5
Nie chcę grać w RCA ;]

Foster napisał(a):Widocznie Ty go nie znasz bo... zresztą co ja się będę produkował Wink

Trzeba być na ts - inaczej gdy jest rozmowa głosowa ,a całkiem inaczej jest odbierane to co ktoś napisze
13-09-2011 22:14
sebos_krk Offline
Szeryf

Chcieliście to macie.

Ja widzę tylko tyle iż zagraliśmy dwa mecze ligowe i grał bardzo dobrze, w pierwszym nawet na nielubianym DM'ie. Reszta mnie nie interesuje. Jeśli tylko ktś\oś przychodzi i wymiata nie widzę problemu. Oglądam bezdusznie tabelę i z tego można się rozliczać, a nie kombinować jak kuń pod górkę.

Fan United od 1992 roku
13-09-2011 22:15
Ruuuuuuuuuud Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,083
Reputacja: 48
sebos_krk napisał(a):Chcieliście to macie.

:?:

"Saha looks lively, Rooney is always a danger, Giggs is evergreen, and Scholes is linking it all up... Chelsea? Who are they?"
13-09-2011 22:17
kaka Offline
Senior Member

Liczba postów: 652
Reputacja: 24
No co się dziwisz Ruud. Przecież dziwaczne zachowanie Wiewióra i jego brak chęci gry to wina reszty zespołu, nie jego samego Smile
13-09-2011 22:19
Roxanne Offline
Member

Sebos, nie odpowiedziałeś na moje pytanie. Czy mogę się dowiedzieć co z Tobą, jeśli Wróg będzie na tak i zdecyduję się dokonać wymiany?

Pat Evra
13-09-2011 22:24
sebos_krk Offline
Szeryf

Ze mną? Nic ze mną. Jak było pięciu, tak jest czterech. Wystarczy, że jeden będzie miał lagi, wyłączą mu prąd, net, pójdzie pić, albo będzie miał sraczkę i przekładamy mecz? Randama jest przygotowany, że RCA sezon skończy w 2013?

kaka napisał(a):i jego brak chęci gry
no, no...

Fan United od 1992 roku
13-09-2011 22:48
Wróg Arsenalu Offline
Senior Member

Liczba postów: 626
Foster napisał(a):Wymianę zaproponowałem nie dlatego, że nie chce Wroga u siebie. Tylko widzę co się dzieję, ostatnio coś nie bardzo potraficie się dogadać, a Wróg z kolei mam takie dziwne wrażenie chyba się na mnie lekko obraził, za to że nie chciałem go wymienić na początku sezonu. Rzadko bywa na forum, na rozgrzewki się nie stawia (tak wiem, wczoraj nie mogłeś). Tylko dlatego zaproponowałem tą zmianę. Oczywiście Wroga chciałem i chce w RCB, tylko też nie chce nikogo trzymać na siłę, to wszystko.
Wyjaśnijmy: nie obraziłem się na Ciebie. Domyślałem się, że na transfer do RCA się nie zgodzisz, więc nie byłem zaskoczony że zostałem w RCB (mówię o sytuacji przed rozpoczęciem sezonu, nie dzisiejszej, jakby ktoś nie załapał). A co do tego, że ostatnio rzadko wchodzę na forum, to dlatego że obecnie siedzę na komp. stacjonarnym, a nie jestem przyzwyczajony do tej klawy, z resztą spacja to mi tu dosłownie gwiżdże jak ją wciskam. Za kilka dni myślę że jednak powinienem już grać na laptopie.

A jeśli chodzi o wymianę, to Rox i Fost znają moje zdanie, bo od początku sezonu nic się ono nie zmieniło. Zarówno gra w RCB mi pasuje, jak i ewentualna w RCA też będzie mi odpowiadać, chociaż wiadomo, tu i tu są plusy i minusy. Wink

Angelito napisał(a):Nie chcę grać w RCA ;]

Jeśli Wiewiór chce zmiany, a pozostałe osoby na to przystają, to ok, możemy dokonać transferu.

Blog
13-09-2011 23:13
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
To podpisujemy umowy czy nie? Wink

Mój Blog: Pod presją czasu
13-09-2011 23:31
Roxanne Offline
Member

sebos_krk napisał(a):Randama jest przygotowany, że RCA sezon skończy w 2013?

No ja nie wiem, czy znajdę tylu graczy, tym bardziej, że regulamin nie przewiduje dla jednej ekipy aż 2013 zawodników. No ale mogę się postarać. Będziemy przebierać w graczach niczym moherowe babcie w ubraniach na ciuchlandzie. :lol:

Kończąc ten cały cyrk na kółkach mówię co postanawiam.

Nie mam zamiaru zmuszać Wiewa do grania w RCA. Jego wybór, trudno. Dziękuję mu dzisiaj za współpracę i wszystko, co zrobił dla tej drużyny. Za wszystkie bramki, mecze. Życzę mu powodzenia w RCB pod czujnym okiem pana kapitana Wink

Wrogu, cóż, witaj w RCA. ; ) Pani kapitan zadba, abyś swej decyzji nie pożałował.

I od razu mówię, aby szykować haxballowe tyłki na kolejny ligowy, bo jutro od nowa kapitanowie innych ekip będą mieli przyjemność zamienić ze mną słówko. Big Grin

Pat Evra
13-09-2011 23:39
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 12 gości