Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mało postów
Ciampel Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,923
Reputacja: 0

Cytat:Ja bym w pi*du najlepiej to usunął, bo jak widze temat typu X czy Y albo jakies daremne skojarzenia to coś mnie strzela. Forum UNITED to forum o UNITED, ewentualnie typer Premiership i styka. Żadnych Grafik, wierszyków czy czegoś podobnego.

Jestem tego samego zdania Wojtek, ale staram się traktować te działy jako inną rzeczywistość i rzadko tam zaglądam. Jeśli jest jakaś aktywność i ludzie chcą się bawić, to chyba nie ma co tego psuć, choć według mnie jedyny konkretny temat z tych wszystkich zabaw to "quiz piłkarski" i ewentualnie "kto to jest". Licznik tam nie idzie w górę, więc problemów w sumie i tak nie ma Wink

capo di tutti capi

MUSC PL
16-03-2007 09:01
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wojtek3 Offline
Posting Freak

Liczba postów: 3,336

Chcecie mieć najlepsze forum o UNITED to trzeba sie do tego stosować, oczywiscię, nie bede dalej drążył tego i komuś coś " kazał " bo nie mam prawa. Poprostu kiedy by był adminem, to nawet jeśli miała by sie zmieniejszyc liczba osób o 1/4 1/2 to bym usunął ten dział. W ogole nie adekwatny do tematyki forum...

Under The Boardwalk - United Warriors
16-03-2007 20:43
Pejter Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,729

Wojtek - jedna uwaga: Na forum, które ty obecnie uważasz za najlepsze forum o United 1/3 postów jest napisana w dziale: "Bez licznika", w którym jest wiele gier i zabaw oraz tematy w stylu: "Nocne pogaduchy", które ja uważam za totalne nieporozumienie...

Nie chcę się jednak spierać o to, czy tam powinny być takie, czy inne tematy, bo nie o to chodzi. Z mojej strony mogę zagwarantować jedynie, że tematy z zabawami nigdy nie były, nie są i nie będą moim priorytetem i nie w tym kierunku upatruję rozwoju forum.

P.S. Troszeczkę zeszliśmy z tematu.
16-03-2007 21:12
Wojtek3 Offline
Posting Freak

Pejter napisał(a):Wojtek - jedna uwaga: Na forum, które ty obecnie uważasz za najlepsze forum o United 1/3 postów jest napisana w dziale: "Bez licznika", w którym jest wiele gier i zabaw oraz tematy w stylu: "Nocne pogaduchy", które ja uważam za totalne nieporozumienie...

A czy ja kiedyś nie powiedziałem, że tamto też mi sie nie podoba ? Wink

16-03-2007 21:14
Zashi Offline
Posting Freak

Liczba postów: 3,353
Reputacja: 1

Przed chwila troche pogadalem na gg z aveko i mu wygarnalem, ze nie pisze ostatnio. Powiedział, ze nie obiecuje, ale postara sie wrocic do pisania. I tak ma byc Wink
Kazdy zgarnie 2-3 znajomych i tak sie bedziemy rozrastac.

amor patriae nostra lex
30-04-2007 18:52
Stojkovic Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,687

To jest dobra myśl ale pod warunkiem, że takie osoby nie będą sezonowe. Popiszą tydzień a potem cicho-sza. Ja reklamowałem już nasze forum parę razy i nakłaniałem do pisania. Niestety, większość jest zachwycona bajerami na DP... będą musieli umrzeć nienawróceni... szkoda.

[Obrazek: Ole201.jpg]
30-04-2007 18:58
Wojtek3 Offline
Posting Freak

Dokładnie, zresztą wiele osób pisze na forum, jednak wpada raz na tydzien szkrobnąć posta tylko w typerze np. Gracek, Seki itp Tongue

becks15 pisze na MS, Maryc juz nigdzie nie pisze, Dev czasem wpadnie na MS, Eric za granicą, Diabeł nie pisze, ekipa sie posypała, ciężko...

30-04-2007 19:05
Gracek_11 Offline
Senior Member

Liczba postów: 703

Wojtek3 napisał(a):Dokładnie, zresztą wiele osób pisze na forum, jednak wpada raz na tydzien szkrobnąć posta tylko w typerze np. Gracek

Eee no ziomek tutaj sie z Tobą nie zgodzę :wink: Miałem okres zwątpienia, ale dawno minął i na tyle na ile mi czas pozwala wpadam coś napisać. Staram sie to robic codziennie, czasami wiadomo nie da rady, ale uważam, że ponownie zaczynam pisać tak jakbym sam tego chciał 8)

Potêga, która nie zginie... MANCHESTER UNITED...

...aż po życia kres!
30-04-2007 19:32
Zashi Offline
Posting Freak

Szkoda, ze duzo osob pisalo tylko jakis czas.

Oto oni:
- Red
- Skull
- Aveko
- Ramone
- maryc
- David7
- Andre770
- mich_gier963
- nervix
- Aconiewolno
- Roy_v_beck
- mATT
- besty
- Farmer16
- Fred The Red
- redbox
- Corey

...i jeszcze duuzo osob. Moze zrobimy akcje i kazdy napisze do kogos na gg zeby wrocił. Zobacze o ile wiecej by nas bylo. :roll:

amor patriae nostra lex
01-05-2007 08:52
Stojkovic Offline
Posting Freak

Z Redem nie wiem co jest... mATT raczej pisał już nie będzie. Co do reszty to do zadnego prawie próćz tych 2 wymienionych nie mam gg...

01-05-2007 08:53
Grzeho Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,257

Stojkovic napisał(a):Z Redem nie wiem co jest... mATT raczej pisał już nie będzie. Co do reszty to do zadnego prawie próćz tych 2 wymienionych nie mam gg...

Ale chyba wiekszosc z nich ma w swoich profilach gg zapisane. Wiec mozna by bylo poszukac. Warto sprobowac.

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
01-05-2007 08:55
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zashi Offline
Posting Freak

W profilach wiekszosc zostawila nr gg. Ja narazie napisalem do Reda i besty`ieg, ale na pewno napisze jeszcze do kogos. Wczoraj juz z aveko gadałem.

amor patriae nostra lex
01-05-2007 08:57
Stojkovic Offline
Posting Freak

W sumie racja, można spróbować, to napewno nie zaszkodzi.

01-05-2007 08:58
Wojtek3 Offline
Posting Freak

Zashi napisał(a):W profilach wiekszosc zostawila nr gg. Ja narazie napisalem do Reda i besty`ieg, ale na pewno napisze jeszcze do kogos. Wczoraj juz z aveko gadałem.

No besty to na pewno wróci nie ma co :lol:

Ja sie moge spytac brata jak co....

01-05-2007 08:59
man utd fan Offline
Senior Member

Liczba postów: 257

Zapoznałem się z Vitoldem on zastanowi się czy powróci na forum rozmawiałem też z Malutsonem i powróci na forum.Oczywiście nie znałem ich ale nawiązałem kontakt aby powrócili.Porozmawiam jeszcze z kilkoma osobami których nie znam aby powrócili na forum :wink: .

Manchester Panem!!!Manchester królem!!!
01-05-2007 08:59
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości