Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taktyka United
Grzeho Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,257
Reputacja: 0

To moze jesli nie Ronaldo, to Nani? Grywal dosyc czesto na tej pozycji w Sportingu, chyba raczej z pozytywnym skutkiem. Z drugiej strony jednak mi rowniez wydaje sie, ze zagramy cos w stylu tego, co napisal Wojtek.

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
11-08-2007 22:58
Znajdź wszystkie posty użytkownika
zaga92 Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,183

Grzeho napisał(a):Z drugiej strony jednak mi rowniez wydaje sie, ze zagramy cos w stylu tego, co napisal Wojtek.

Innego wyjscia raczej nie ma, ale miejmy nadzieje, ze sie sprawdzi sam Rooney w ataku i wygramy mecz z Reading strzelajac kilka bramek.

WE ARE FUCKING THE BLUES, WE ARE FUCKING THE REDS, WE ARE UNITED AND WE ARE THE BEST!!!
11-08-2007 23:02
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
stal_mielec Offline
Member

Liczba postów: 68

Narazie Rooney jest wykluczony wiec ja bym stawiala na atak Tevez - Saha albo Tevez - Nani!
Miejmy nadzieje ze Waney szybko wroci do zdrowia i uzupelni luke w ataku! :twisted:

[*]Antonio Puerta[*]

*Manchester United
**Stal Mielec
***FC Barcelona

Moje *** MiloSci :*
13-08-2007 15:03
Zashi Offline
Posting Freak

Liczba postów: 3,353
Reputacja: 1

stal_mielec napisał(a):na atak Tevez - Saha albo Tevez - Nani!

Tevez - Saha --> jak najbardziej. Tevez - Nani --> raczej nie. Lepiej Tevez - Anderson, ale wolałbym zobaczyc Francuza i Argentynczyka. Niestety, najprawdopodobniej SAF postawi z przodu kogos kogo sie nie spodziewamy i pewnie zagramy 4-5-1, ktory nam srednio wychodzi.

amor patriae nostra lex
13-08-2007 18:01
zaga92 Offline
Posting Freak

Zashi napisał(a):i pewnie zagramy 4-5-1, ktory nam srednio wychodzi.

No niestety tak sie sprawa przedstawia. Osamotniony Tevez i niewiadomo gdzie zostanie ustawiony Giggs. Jego miejsce jest na lewej stronie a nie jako cofniety napastnik. A poza tym Cristiano, Carrick, Scholes i moze ktorys z debiutantow.

WE ARE FUCKING THE BLUES, WE ARE FUCKING THE REDS, WE ARE UNITED AND WE ARE THE BEST!!!
13-08-2007 20:28
stal_mielec Offline
Member

Miejmy nadzieje ze nie zagramy 4-5-1!!!! Tevez napewno w swoim pierwszym meczu nie bedzie tak skuteczny. Ajeden napastnik na kilku obroncow to jak na debbiutanta o wiele za duzo!!! :x

Mam nadzieje za SAF to rozumie! Smile I jest na tyle madry ze pomoze Carlosowi dajac mu kolege w ataku!!

Z jednym napastnikiem napewno nie zdzialamy duzo nie mowiac o Mistrzostwie! :?

Miejmy nadzieje ze Wazzy szybko wyleczy uraz i wroci do gry!!
8)8)

Edit Kuba_^^: piszemy normalnie, a nie po "internetowemu"...

[*]Antonio Puerta[*]

*Manchester United
**Stal Mielec
***FC Barcelona

14-08-2007 11:35
zaga92 Offline
Posting Freak

stal_mielec napisał(a):Mam nadzieje za SAF to rozumie! Smile I jest na tyle madry ze pomoze Carlosowi dajac mu kolege w ataq!!

Na pewno by mu go dal jakby mial kogo.

stal_mielec napisał(a):Miejmy nadzieje ze Wazzy szybko wyleczy uraz i wroci do gry!!

Rooney bedzie pauzowal przez dwa miesiace i beda to trudne dwa miesiace dla naszej druzyny. Trzeba miec nadzieje, ze szybko do formy wroci Saha i bedziemy mogli wystawiac dwoch napastnikow.

14-08-2007 11:39
stal_mielec Offline
Member

zaga92 napisał(a):Rooney bedzie pauzowal przez dwa miesiace

Wiem ze bedzie pauzowal przez 2 miesiace ale chodzilo mi ze sprawnie pojdzie rehabilitacja po urazie!

zaga92 napisał(a):Trzeba miec nadzieje, ze szybko do formy wroci Saha
Ale przeciez mozna wystawic w ataku Nani'ego albo Smith'a Tongue

[*]Antonio Puerta[*]

*Manchester United
**Stal Mielec
***FC Barcelona

14-08-2007 13:21
Grzeho Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,257

stal_mielec napisał(a):Smith'a

LOL :roll:

Smudge na pewno by sie przydal, ale jest juz w NU. Z tego co wiem, to Nani grywal kiedys w ataku w Sportingu, ale on czuje sie najlepiej w pomocy, wiec zostaje to fatalne 4-5-1

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
14-08-2007 13:34
Mates Offline
Senior Member

Liczba postów: 311

stal_mielec napisał(a):Ale przeciez mozna wystawic w ataku Nani'ego albo Smith'a

Teraz też nie zmienisz zdania, bo całe forum uważa inaczej Wink (joke).

Sprawa wygląda tak. Mamy jednego napastnika gotowego do gry, dwóch niedoleczonych (Ole, Saha) i jednego żółtodzioba (Dong - i dosłownie i w przenośni Wink ). W ataku w przeszłości grywał jeszcze Scholes, więc trzeba by się było zastanowić, czy przy takim bogactwie w środku pola nie wstawić rudzielca do ataku, a Hargreavesa i Carricka do środka pomocy. Skrzydła to kombinacja Giggs - Ronaldo.

Pozdrawiam.
14-08-2007 14:53
stal_mielec Offline
Member

A cos ty sie mnie doczepil? :evil:
W skladzie Manchester United jest 4 napastnikow: Tevez i Smith (gotowi do gry), Saha i Ole (nie w pelni gotowi). Jest jeszcze Nani ale on to juz w ostatecznosci!

Mates napisał(a):i jednego żółtodzioba (Dong - i dosłownie i w przenośni Wink

A co ty rasista?? Nie lubisz japonczykow?? :?

[*]Antonio Puerta[*]

*Manchester United
**Stal Mielec
***FC Barcelona

14-08-2007 20:38
Mates Offline
Senior Member

stal_mielec napisał(a):W skladzie Manchester United jest 4 napastnikow: Tevez i Smith (gotowi do gry)

http://img478.imageshack.us/my.php?imag ... 49zz8.jpg/

Smith jest gotowy do gry, ale nie zagra już u nas.

stal_mielec napisał(a):A cos ty sie mnie doczepil?

Znam sporo dziewczyn w Twoim wieku, które naprawdę wiedzą nieco więcej od Ciebie o United. Niestety nie wiedziałem, że niektóre nie potrafią się pogodzić z odejściem Alana.

stal_mielec napisał(a):A co ty rasista?? Nie lubisz japonczykow??

EDIT:

Tak, jestem rasistą (mam nadzieję, że wystarczająco spora ironia). Poza tym Dong nie jest Japończykiem tylko Chińczykiem, ale to tak gwoli ścisłości Wink // for Red ^^

Koniec napinki. Pisz mądrzej, bo takie posty rozwalają mi uczucia.

Co do taktyki... SAF powiedział, że brak Wayne'a to nie problem, a nam pozostaje po raz kolejny zaufać Szkotowi. W końcu praktycznie zawsze mu się udawało...

Pozdrawiam.
14-08-2007 20:52
Ciampel Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,923

Następnym razem wystarczy jednokrotne zwrócenie uwagi - myślę, że nie ma się co niepotrzebnie spinać, a dziewczynom w kwestiach kibicowskich można wybaczyć Wink Dzisiaj ważne spotkanie, bo kolejna strata punktów na samym starcie rozgrywek nie powinna mieć miejsca, o ile nie chcemy oglądać pleców największych rywali od początku sezonu. Gaby'ego w pierwszej jedenastce (a nawet w zespole) nie widzę, gdyż jest słabszy od Evry, w dodatku nieprzygotowany, a po tych wszystkich wypowiedziach i chęci odejścia, zupełnie straciłem do niego szacunek.

Kombinacje w ataku lepiej odłożyć sobie na sparingi. Prawda jest taka, że kontuzja Roo przyszła całkowicie niespodziewanie i Alex musi jakoś to wszystko ułożyć. Niebawem wraca Saha, także będzie ewentualny partner dla Carlosa, tym niemniej to na nim ciąży teraz największa presja i każdy kibic na niego liczy Wink

capo di tutti capi

MUSC PL
15-08-2007 09:20
Mates Offline
Senior Member

Ciampel napisał(a):Niebawem wraca Saha

Ciekawe tylko na jak długo...

Myślę, że powinniśmy zagrać tak:

VdS - Brown, Vidic, Ferdinand, Evra - Ronaldo, Carrick, Fletcher, Giggs - Scholes - Tevez. Co Wy na takie rozwiązanie?

Co do poprzedniego tematu - dwukrotnie ja, raz bodajże Zashi pisaliśmy, że Smith nie gra już dla Manchesteru United, ale dla Newcastle Wink

Pozdrawiam.
15-08-2007 09:32
zaga92 Offline
Posting Freak

Mates napisał(a):VdS - Brown, Vidic, Ferdinand, Evra - Ronaldo, Carrick, Fletcher, Giggs - Scholes - Tevez

Ja tu nie zgadzam sie na Fletchera. Wolalbym zobaczyc Owena. Co do cofnieego Scholesa tez mam watpliwosci. Pokusilbym sie o wystawienie w ataku Naniego i zagrania dwojka z przodu. :wink:

15-08-2007 09:49
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości