Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taktyka United
zaga92 Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,183
Reputacja: 0

Ja uwazam, ze dobrym ustawieniem byloby zagranie tak jak z City. Gra wygladala dobrze tylko nie mielismy szczecia, a limit pecha chyba juz wyczerpany Big Grin

WE ARE FUCKING THE BLUES, WE ARE FUCKING THE REDS, WE ARE UNITED AND WE ARE THE BEST!!!
21-08-2007 10:57
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Pejter Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,729

stal_mielec napisał(a):Co o tym myslicie?

Myślimy, że nie oglądasz meczów United, bo Eagles to pomocnik, a Giggs do ataku się nie nadaje...
21-08-2007 23:14
Wojtek3 Offline
Posting Freak

Liczba postów: 3,336

Pejter napisał(a):Myślimy, że nie oglądasz meczów United, bo Eagles to pomocnik, a Giggs do ataku się nie nadaje...

Pejter pisales raz, ze w ataku zagra O'Shea bo nie ma wyjscia, w takim razie Ty nie ogladasz meczow za przeproszeniem :wink:

Under The Boardwalk - United Warriors
21-08-2007 23:17
Pejter Offline
Posting Freak

Wojtek3 napisał(a):Pejter pisales raz, ze w ataku zagra O'Shea bo nie ma wyjscia

Nigdy nie pisałem o tym, że zagra, bo od pierwszych minut nie było na to szans. Jeśli tak napisałem to nie zrozumiałeś żartu/ironii.

Pisałem, że zagrał, bo tak było w spotkaniu z Reading.
21-08-2007 23:21
Wojtek3 Offline
Posting Freak

Napisales gdzies, ze Giggs'y nie zagral nigdy w ataku, klania sie review 02/03 i rok wczesniej gdzie gral w ataku nawet przez pewien okres Wink

21-08-2007 23:23
Pejter Offline
Posting Freak

No ale teraz uciekasz znowu od tematu, czego nie lubię. Bo zaczynasz z O'Shea, jak ci napiszę odpowiedź na to, to odnosisz się do innej wypowiedzi...

Może i grał, wtedy jeszcze meczów nie miałem możliwości oglądać. Ale nie napisałem, że nigdy nie zagrał w ataku Big Grin Spytałem się tylko, czy stal_mielec widziała kiedyś Giggsa w ataku 8) Jego pozycja to lewa pomoc, a to, że może i grał w napadzie nie oznacza, że ma to robić teraz.
21-08-2007 23:26
Wojtek3 Offline
Posting Freak

Pejter napisał(a):Giggs to nie jest napastnik, nie sprawdzi się tam. Już prędzej O'Shea się lepiej od niego zaprezentuje.

Z meczu z Pompey...

Ironia ? Nie wydaje mi sie Wink Jak tak to slaba Wink

21-08-2007 23:32
Pejter Offline
Posting Freak

To nie była ironia, masz rację. To było stwierdzenie, że O'Shea się lepiej w ataku zaprezentuje od Giggsa. Tak uważam, bo z Reading zagrał nieźle w ataku wg mnie, oceniając grę całego zespołu. Jednakże, zarówno John, jak i Ryan, nie są napastnikami i nie powinni tam grać. Z Tottenhamem prawdopodobnie jeszcze się pomęczymy jednym napastnikiem (oby coś w stylu 4-3-3 tak jak z City), a w następnym spotkaniu powinien już Saha lub Ole być gotowy do gry.
21-08-2007 23:35
Wojtek3 Offline
Posting Freak

Pejter napisał(a):To nie była ironia, masz rację. To było stwierdzenie, że O'Shea się lepiej w ataku zaprezentuje od Giggsa. Tak uważam, bo z Reading zagrał nieźle w ataku wg mnie, oceniając grę całego zespołu.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: oj Pejter, Pejter, daruje Ci tym razem bo nie widziales nigdy Giggs'a w ataku 8)

21-08-2007 23:36
Pejter Offline
Posting Freak

Ty możesz się z tym nie zgadzać, ale ja Giggsa w ataku nie widzę i nie chcę go widzieć. Co on niby takiego wyczyniał w napadzie wtedy, kiedy grał?
21-08-2007 23:37
Wojtek3 Offline
Posting Freak

Pejter napisał(a):Ty możesz się z tym nie zgadzać, ale ja Giggsa w ataku nie widzę i nie chcę go widzieć. Co on niby takiego wyczyniał w napadzie wtedy, kiedy grał?

Strzelal gole, asystowal, gral na poziomie, na pewno zaprezentuje sie w ataku lepiej niz O'Shea ktory z Reading oddal jeden super strzal i uwazasz, ze bedzie lepiej Wink

21-08-2007 23:41
Pejter Offline
Posting Freak

Wojtek3 napisał(a):na pewno zaprezentuje sie w ataku lepiej niz O'She

Dobra, nie wnikam. Ty oceniasz na podstawie swoich obserwacji, ja swoich. Może i masz rację, bo dłużej oglądasz United.

Niemniej jednak, Giggs nie powinien grać w ataku. Ustawienie z city zadziałało, zabrakło jedynie skuteczności. Jeśli to poprawimy, rozjedziemy Spursów.
21-08-2007 23:44
Wojtek3 Offline
Posting Freak

Pejter napisał(a):Dobra, nie wnikam. Ty oceniasz na podstawie swoich obserwacji, ja swoich. Może i masz rację, bo dłużej oglądasz United.

Pejter, ale przestan sie bezsensownie trzymac swojej teorii, ktora nie ma rak i nog, kazdy kibic UNITED wie ze Giggs'y od lewej pomcy do ataku zaprezentuje sie lepiej niz Sheas'y.

21-08-2007 23:51
Pejter Offline
Posting Freak

Wojtek3 napisał(a):kazdy kibic UNITED wie ze Giggs'y od lewej pomcy do ataku zaprezentuje sie lepiej niz Sheas'y.

Na każdej pozycji w pomocy tak, ale w ataku wg mnie gdyby John dostał kilka szans, mógłby się lepiej zaprezentować niż Giggs. Tak po prostu czuję i nie wywnioskowałem tego tylko po jednym strzale, ale ogólnie po tym występie.
21-08-2007 23:57
Skull Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,905

Wojtek3 napisał(a):Napisales gdzies, ze Giggs'y nie zagral nigdy w ataku, klania sie review 02/03 i rok wczesniej gdzie gral w ataku nawet przez pewien okres Wink

Mi sie zdaje jednak że wtedy to chyba Scholes grał jakos cofniety napastnik???? Czy nie mam racji? Również nie za czesto widzialem Giggsa w ataku,a jesli już to grał kaszane, jego pozycją jest skrzydło i nie ma co pekulowac,a jesli chodzi o Oshea to mial kilka przebłysków jesli chodzi o ofensywe - chociazby mecz z Arsenalem wygrany 4:2 :wink:
22-08-2007 09:16
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: