Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Komórki, kamery - elektronika
KanT Offline
Posting Freak

Liczba postów: 867
Reputacja: 0

Valvuś - wjechałeś mocno, prawie jak Keano na Vieire :lol:

Wydawanie dużej kasy na koma to nie głupota. Głupotą jest, jeśli ktoś ma hajsu mało a i tak kupi "cacko" za 700 zł, albo kupi takie coś, chociaż kompletnie nie ma pojęcia, ale chce być trendi Tongue

[Obrazek: 2rxh5ad.jpg]
04-08-2007 22:59
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Valverde Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,180

Cytat:Wydawanie dużej kasy na koma to nie głupota.
A co?

[Obrazek: rangerswk9.jpg]
04-08-2007 23:06
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Mates Offline
Senior Member

Liczba postów: 311

Valverde napisał(a):A co?

Jeśli uważa, że wszystkie funkcje mu się przydadzą to... czemu nie? Mój ojciec chce telefon za 1700 zł z uwagi na nawigację satelitarną. Debil? Nie! Bo wiem, że on z tego będzie korzystał. Kwestia tego czy stać kogoś na to i czy za ostatnie pieniądze nie kupuje przysłowiowego portfela...

Pozdrawiam.
05-08-2007 00:16
Wojtek3 Offline
Posting Freak

Liczba postów: 3,336

Ciampel napisał(a):Swoją drogą, ten sprzęt to bajer rzadkiej maści, choć można zaopatrzyć się w coś jeszcze lepszego, a zarazem droższego oczywiście. Jedyne wady: symbian, niezbyt wielki wyświetlacz i mało pamięci wewnętrznej, jednak karty 1GB kosztują teraz grosze,

Mowisz o 3250 ? Symbian w niej jest ok, wyswietlacz jest bardzo duzy, zajrzyj na oficjalna strone Nokii.

Jesli chodzi o to, ze wydawanie duzej kasy na fona jest glupota to sie nie zgodze. Akurat ostatnio probowalem nabyc dobry aparat cyfrowy, jednak ceny za porzadny sprzet sa powalajace, ok 500 euro. Podziekowalem.

W tym telefonie jest 2 mega pixelowy aparat, takze akurat cos dla mnie.

Jesli chodzi o karte ma 32 MB. Jednak znam osobe co zalatwi mi 3 GB karte, albo 4 w przystepnej cenie, prawdopodobnie 60 euro.

Pozdrawiam

Under The Boardwalk - United Warriors
05-08-2007 02:48
Ciampel Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,923

Kontynuując wątek - kupowanie drogich komórek z wieloma funkcjami typu właśnie GPS nie jest głupotą, bo zwykle się przydaje... Taka interaktywna mapa ma szerokie zastosowanie choćby przy podróżowaniu - nie mówiąc już o ludziach, którzy "driverami" są z zawodu, wówczas mają jeszcze bardziej ułatwione zadanie, aby dojechać do celu, bo to cacko samo ich nakierowuje Wink

Nokia N95 mimo wszystko bajer rzadkiej maści, miałem ją kilkukrotnie w ręku i nie można jej nic zarzucić - nawet raz zdecydowałem się na napisanie newsa na stronie właśnie stamtąd :mrgreen: No a interaktywne mapy, jak już wspomniałem, ludziom się przydają.

capo di tutti capi

MUSC PL
19-11-2007 21:24
ziomo Offline
Posting Freak

Liczba postów: 948

A ja od wczoraj jestem posiadaczem Sony Ericssona K510i.Kupiłem go za jedyne 1zł,więc tanio,bo u mnie w mieście w Media Expert jest po 420zł :shock:.Jest w niej mp3,JAVA,aparat 1,3,kamera,zestaw głośnomówiący,
opcja nagrywania,wejście USB,"podczerwień"oraz Bluetooh.Obudowa jest czarno-srebrna tzn.czarna z tyłu i z przodu a srebrna po bokach.Ogólnie jest bardzo happy z tej komy.A wy co teraz posiadacie?

http://www.sonyericsson.com/cws/file/1. ... mage_1.png

link do zdjątka

[Obrazek: 06021958gs7.jpg]
07-02-2008 12:53
Kuba_^^ Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,483

To teraz ziomo licz sobie dni, ile Ci joystick dobrze chodzi :roll: Nie mówię oczywiście po złości, ale niestety taka jest prawda...

[Obrazek: 2ex4nde.jpg]
07-02-2008 13:00
ziomo Offline
Posting Freak

Liczba postów: 948

Kuba_^^ napisał(a):To teraz ziomo licz sobie dni, ile Ci joystick dobrze chodzi Rolling Eyes Nie mówię oczywiście po złości, ale niestety taka jest prawda...

Jejku co wy macie do tych joysticków??Mój znajomy ma SE K750i od 2lat i jakoś MU nic z joystckiem się nie dzieje.Jak ja miałem przez rok SE J210i to też nic joystick nie szwankował :wink:.

[Obrazek: 06021958gs7.jpg]
07-02-2008 14:51
zaga92 Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,183

ziomo napisał(a):Mój znajomy ma SE K750i

Ja tez mam i sie nic dzieje, ale kumpel mial k510 i po 2 czy 3 miesiacach wymienial joistick.

WE ARE FUCKING THE BLUES, WE ARE FUCKING THE REDS, WE ARE UNITED AND WE ARE THE BEST!!!
07-02-2008 15:05
Kuba_^^ Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,483

Cytat:Jejku co wy macie do tych joysticków??Mój znajomy ma SE K750i od 2lat i jakoś MU nic z joystckiem się nie dzieje.Jak ja miałem przez rok SE J210i to też nic joystick nie szwankował

Oczywiście nie zawsze się psują, to nie jest jakaś reguła, no ale problemy z joystickami występują bardzo często, dał Ci przykład także zaga, że nie zawsze się psują, ale jest możliwość, że będzie szwankować Wink

Ja mam K300i i się psuje. Niecały rok chyba./ Pejter

[Obrazek: 2ex4nde.jpg]
07-02-2008 15:13
Wojtek3 Offline
Posting Freak

Ja mam pytanie do kogos kto mial kiedys podobny problem, u mnie w Nokii wszystko dziala ok do dzis, ale troche mi sie kurzu zebralo za szybka, jest jakas szansa na wyczyszczenie tego ? Smile

08-02-2008 14:04
Ciampel Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,923

W Nokii ze zdejmowaną przednią klapką na pewno, ale gdyby taka była sytuacja, chyba byś nie pisał Wink Ale z drugiej strony, jeśli nie da się tego zdejmować, to nie wiadomo którędy wpadł tam kurz Wink

capo di tutti capi

MUSC PL
08-02-2008 14:24
WoLaK Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,486

Wojtek3 napisał(a):Ja mam pytanie do kogos kto mial kiedys podobny problem, u mnie w Nokii wszystko dziala ok do dzis, ale troche mi sie kurzu zebralo za szybka, jest jakas szansa na wyczyszczenie tego ? Smile

No mam identyczny problem Wink Jedynym sposobem jaki jest zdjęcie obudowy i wyczyszczenie telefonu z kurzu,ale i tak po jakimś czasie znowu się kurzu nazbiera

[Obrazek: sorryvk6.gif]
08-02-2008 17:12
Wojtek3 Offline
Posting Freak

Ale ja pytałem czy jest jakas szansa i sposob ? Smile

A teraz inne, orientuje sie ktos ile moze kosztowac w Polsce sciagniecie simlocka z Nokii 5300 ?

14-03-2008 21:06
matimanutd Offline
Member

Liczba postów: 68

ja mam SE k510i po czterech naprawach i nadal nie działa :? kiedy chciałem go zwrócić powiedzieli " podpisując umowę zobowiązał się pan trzymać telefon do danego dnia więc nie mogę przyjąć reklamacji " odpowiedziałem kilka słów i wyszłem :evil:
teraz jestem zainteresowany kupnem SE k850i

PS. Jeżeli ktoś jest posiadaczem telefonu marki SE i ma kabel USB, a chciałby mieć jakieś fajne gry typu Call of Duty czy NFS Pro Street albo różnych motywów może wejść na stronę <!-- w -->http://www.se24.pl<!-- w --> (jest to forum) i wtedy ściągac wszystko co się da.
Pozdrawiam Big Grin

MANCHESTER FOREVER!!!
02-05-2008 18:25
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 27 gości