Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Manchester United Supporters Club PL
Ciampel Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,923
Reputacja: 0

Jakoś mu pomogę, już moja w tym głowa Tongue

Swoją drogą zobaczcie tutaj.

Prezes mówił o tym fanklubie tak chyba bez przekonania, a tu proszę - trzy lata minęły i MUSC PL już oficjalnie Smile

capo di tutti capi

MUSC PL
06-05-2008 14:07
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Fred The Red Offline
Member

Liczba postów: 226

Hirek Wrona też chcę zbudować w polsce Fan Klub, który będzie pod patronatem manutd.com i One United. Nie wiem co on tam planuje, ale może warto by było jakoś wykorzystać go? Na pewno w jakiś sposób mogłby pomóc ze swoimi znajomościami i pomysłami co?

ЯЗPЦБLIК ФF MДИCЦИIД
06-05-2008 14:14
Pejter Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,729

Hirek chce, żeby strona była pod patronatem klubu :wink: Odnośnie fan klubu to mu raczej chodzi o bazę użytkowników, żeby przekonać klub do wsparcia strony.

A z tego co wiem to ktoś już z "ekipy spotkaniowej" się z nim kontaktował i ma się pojawić kiedyś na spotkaniu.

Aaa, mam jeszcze takie pytanie. Na co konkretnie będzie przeznaczana kwota 30 zł / reszta ze 180 zł?
06-05-2008 14:32
Fred The Red Offline
Member

Liczba postów: 226

Na legitkę i cuksy. To miło, że był jakiś kontakt :wink:

ЯЗPЦБLIК ФF MДИCЦИIД
06-05-2008 14:34
ShadowWinter Offline
Member

Liczba postów: 63

Fred The Red napisał(a):Hirek Wrona też chcę zbudować w polsce Fan Klub, który będzie pod patronatem manutd.com i One United. Nie wiem co on tam planuje, ale może warto by było jakoś wykorzystać go? Na pewno w jakiś sposób mogłby pomóc ze swoimi znajomościami i pomysłami co?

Z Hirkiem jesteśmy w ścisłym kontakcie, nie będą to dwa oddzielne projekty- możecie być spokojni.
06-05-2008 14:52
ShadowWinter Offline
Member

Pejter napisał(a):Aaa, mam jeszcze takie pytanie. Na co konkretnie będzie przeznaczana kwota 30 zł / reszta ze 180 zł?

Proszę, te 30 PLN tak jak w wypadku:

Kod:
Osoby niepełnoletnie (składka roczna 30 PLN):

1. Przynależność do pełnoprawnego stowarzyszenia kibiców Manchester United z perspektywą na autoryzację i uznanie za członka oficjalnego FanClubu United.
2. Udział w zorganizowanych spotkaniach lokalnych oraz zlotach ogólnopolskich dla członków MUSC.
3. Otrzymacie legitymację członkowską. (lipiec 2008)
4. Płytę DVD, która ma na celu propagowanie tradycji klubu i przypomnieniu o wyczynach Manchester United w ostatnich 18 latach oraz historię klubu od samego powstania tj. 1878 roku, a także wiele innych ciekawych informacji. (grudzień 2008)
5. Koszulkę MUSC PL (początek roku 2009)

Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die,
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here.
---
<!-- w -->http://www.musc.pl<!-- w --> / <!-- w -->http://www.musc.cdx.pl<!-- w -->
Zapraszamy już w kwietniu 2010!
06-05-2008 14:57
Pejter Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,729

Już się roo1410 pytał, ale proszę o dokładne wyjaśnienie poniższej kwestii najlepiej przez Prezesa albo kogoś "ważnego" i dobrze się znającego :wink:

Mam taką sytuację jak roo1410. W czerwcu kończę 18 lat. Chciałbym mieć od razu wykupione One United na przyszły sezon z możliwością wyjazdów na mecze. Co w takim wypadku zrobić?
06-05-2008 17:40
roo1410 Offline
Member

Liczba postów: 172

Cytat:Mam taką sytuację jak roo1410. W czerwcu kończę 18 lat. Chciałbym mieć od razu wykupione One United na przyszły sezon z możliwością wyjazdów na mecze. Co w takim wypadku zrobić?
Wysyłasz deklarację wypełnioną przez ciebie i Twojego opiekuna i wpłacasz 180 zł. A potem jak dostaniesz DOWÓD OSOBISTY to wypełniasz deklarację na Siebie (swój dowód) i wysyłasz ją. I wtedy będziesz mógł jechać na mecz z MUSC PL. Ja tak robię.

we're FC United - we're going up
06-05-2008 19:57
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Stojkovic Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,687

Czyli wszystko tak jak ci Pejter tłumaczyłem Smile

[Obrazek: Ole201.jpg]
06-05-2008 20:04
ShadowWinter Offline
Member

Cytat:Mam taką sytuację jak roo1410. W czerwcu kończę 18 lat. Chciałbym mieć od razu wykupione One United na przyszły sezon z możliwością wyjazdów na mecze. Co w takim wypadku zrobić?

Dokładnie tak jak napisał kolega:

roo1410 napisał(a):Wysyłasz deklarację wypełnioną przez ciebie i Twojego opiekuna i wpłacasz 180 zł. A potem jak dostaniesz DOWÓD OSOBISTY to wypełniasz deklarację na Siebie (swój dowód) i wysyłasz ją. I wtedy będziesz mógł jechać na mecz z MUSC PL. Ja tak robię.

Bo jak się nie mylę to z nim mailowałem... padało takie pytanie przez kontakt MUSC PL.

Cytat:WIec to nie jest tak, ze pesel nic nie mowi, bo mowi wszystko Smile Pytanie tylko po cholere nam taka wiedza Smile

PESEL mówi bardzo dużo i dlatego go weryfikujemy. Skoro ja nie boję się odpowiadać przed Sądem to dlaczego ja mam nie traktować kogoś z lekką nuta kontroli. Traktujmy się poważnie i tyle Smile

Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die,
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here.
---
<!-- w -->http://www.musc.pl<!-- w --> / <!-- w -->http://www.musc.cdx.pl<!-- w -->
Zapraszamy już w kwietniu 2010!
06-05-2008 21:51
Seki Offline
Senior Member

Liczba postów: 661

Ciampel napisał(a):Jakoś mu pomogę, już moja w tym głowa

Swoją drogą zobaczcie tutaj.

Prezes mówił o tym fanklubie tak chyba bez przekonania, a tu proszę - trzy lata minęły i MUSC PL już oficjalnie

hehe stare czasy faktycznie i jesze widze tam mój pierwszy nick Manchesterowiec Tongue

Faktycznie obawy były, bo w Polsce cos takiego zorganizować to jednak troche roboty, a ludzie mimo wszystko nie chętni są do wydawanie pieniędzy Wink Jak to ktos napisał "wole sobie kupic koszulke MU niz jezdzic na mecze itp" to narty :]

Na tą chwile dostalismy już 9 deklaracji Smile Wiec jak na początek całkiem nieźle tym bardziej ze był długi weekend w miedzy czasie Wink

"zobaczyc UNITED bezcenne"

Praga, 2x Mediolan, Budapeszt, 2x Amsterdam, Kopenhaga, Lens, Kijow, Manchester, Rzym, Londyn

RED ARMY
07-05-2008 12:02
marcelo Offline
Senior Member

Liczba postów: 717

Ja mam troszke inną sytuację jak koledzy pytający wcześniej.Otóż kończe osiemnaście lat pod koniec września, a na razie zdecydowałbym sie raczej na rejestracje jako osoba niepełnoletnia, tj. za 30 zł (głownie ze względów finansowych). Dobrze rozumiem, ze za pięć miesięcy nie będę muszę dopłacać 150 zł?

Takich chwil siê nie zapomina!
20LEGEND
07-05-2008 14:33
roo1410 Offline
Member

Liczba postów: 172

marcelo napisał(a):Dobrze rozumiem, ze za pięć miesięcy nie będę muszę dopłacać 150 zł?
z tego co wiem nie bedziesz musiał bo w dniu złożenia deklaracji jestes niepełnoletni.

we're FC United - we're going up
07-05-2008 14:36
WoLaK Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,486

Ile deklaracji już wpłynęło ?

[Obrazek: sorryvk6.gif]
28-05-2008 09:04
Wojtek3 Offline
Posting Freak

Liczba postów: 3,336

Ok 50 deklaracji + poprzedni uczestnicy czyli jest nas ok 100 na chwile obecna co jest wysmienita liczba Wink

Under The Boardwalk - United Warriors
28-05-2008 21:30
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 38 gości