Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Champions League 2010/2011
RedLucas Offline
Haxballowy supersnajper

Liczba postów: 3,132
Reputacja: 80
Re: Champions League 2010/2011
Jaroldz napisał(a):Moje wymarzone pary:

Manchester United- Schalke 04
FC Barcelona- Szachtar
Chelsea- Real
Tottenham- Inter

A w półfinale:

Manchester United- Tottenham
FC Barcelona- Chelsea FC

A w finale:

Manchester United
- FC Barcelona i mamy rewanż na Wembley za finał w Rzymie Smile

No i masz ciężki zgryz komu kibicować Wink

"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
17-03-2011 14:24
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Jaroldz Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,903
Reputacja: 10
Dlaczego :?: W takiej sytuacji wiadomo, że tylko Manchester United.

Manchester United champions of England for the 19th time!

"We'll keep the red flag flying high, couse Man United will never die"
17-03-2011 14:25
robaldo Offline
k.robka

Liczba postów: 1,354
Reputacja: 39
Red- albo nie łapę żartu albo kontekstu dyskusji albo nic już nie łapę :oops: . O co Ci chodziło z tym tekstem :?:
RedLucas napisał(a):No i masz ciężki zgryz komu kibicować Wink
bo już się bać o Ciebie zaczynam Smile

"Możesz mówić co chcesz o tradycji Barcelony, czy Realu Madryt, ale nikt i nic nie może równać się z historią Manchesteru United"
17-03-2011 14:35
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
Oj robak robak, nie pij tyle Tongue

Jaroldz to fan Barcelony, co zresztą nie trudno zauważyć po jego wypowiedziach na temat tego klubu. A, że jest też fanem United mógłby mieć problem komu kibicować w takiej sytuacji. Już rozumiesz? Big Grin

Mój Blog: Pod presją czasu
17-03-2011 15:14
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
robaldo Offline
k.robka

Liczba postów: 1,354
Reputacja: 39
Aaaa, czyli już wiem, czego nie łapałem... to był KONTEKST . Bo ja nie dosyć, że nie wiedziałem, jak ma się sprawa z Jaroldzem, to jeszcze to, co napisał Red przeczytałem jak coś w stylu: "No i masz ci ciężki zgryz komu kibicować"...że w sensie, że on się sam do siebie zastanawia, tyle, że głośno. No a teraz to ja już wiem, o co wam chodziło, ale za to wy teraz pewnie nie wiecie, o co mi chodziło, że wam o to niby chodziło. <świr> Aa dobra już lepiej kończę, wszak dzięki Foster za Idea Wink

"Możesz mówić co chcesz o tradycji Barcelony, czy Realu Madryt, ale nikt i nic nie może równać się z historią Manchesteru United"
17-03-2011 15:26
rav10 Offline
Senior Member

Liczba postów: 582
Reputacja: 0
Robak ogranicz haxa, bo Ci szkodzi :cry:
17-03-2011 16:40
Kwas Offline
Posting Freak

Liczba postów: 974
Reputacja: 12
RedLucas napisał(a):No i masz ciężki zgryz komu kibicować Wink
Ale zabawne o_O

Foster napisał(a):Jaroldz to fan Barcelony, co zresztą nie trudno zauważyć po jego wypowiedziach na temat tego klubu. A, że jest też fanem United mógłby mieć problem komu kibicować w takiej sytuacji. Już rozumiesz? Big Grin
Kolejny, któremu żal dupę ściska jak ktoś może sympatyzować z Barceloną. Jestem przekonany, że gdyby Jaroldz był tak za Realem, czy Interem, jak teraz jest za Porceloną, to wasze uszczypliwe tekściki nie miałyby miejsca. Śmiechy, chichy, lolki, zupełnie nie wiem co w tym zabawnego.

A, i zauważ Foster kogo użytkownik Jaroldz stawia na pierwszym miejscu. Zresztą wystarczy uważnie czytać posty, aby się tego dowiedzieć.
17-03-2011 17:06
RedLucas Offline
Haxballowy supersnajper

Liczba postów: 3,132
Reputacja: 80
Tekściki miałyby miejsce, gdyby ten Inter, Real był tak faworyzowany przez media, a on uważał, że jest masa klubów nad którymi dziennikarze spuszczają się dużo bardziej.

Poza tym to nie miało być nic wielce osobistego. Jaroldz podszedł do tego na luzie, a Ty się napinasz.

"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
17-03-2011 17:14
Foster Offline
Super Moderator

Kwas napisał(a):Ale zabawne o_O
Jak widać po "piwach" przy poście Łukasza, zabawne.

Kwas napisał(a):Kolejny, któremu żal dupę ściska jak ktoś może sympatyzować z Barceloną.
:lol: Inaczej tego skomentować się nie da.

Kwas napisał(a):A, i zauważ Foster kogo użytkownik Jaroldz stawia na pierwszym miejscu. Zresztą wystarczy uważnie czytać posty, aby się tego dowiedzieć.
Tak ciężko zajarzyć, że to było w formie żartu? Zluzuj portki kolego, poza tym to nie o Tobie więc nie rozumiem po co się wtrącasz.

17-03-2011 17:26
Jaroldz Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,903
Reputacja: 10
Wiele osób z tego forum wie, że po prostu darzę sympatią Barcelonę i to wszystko. Kiedy naprzeciw siebie staje Manchester United i Duma Katalonii, zawsze chcę żeby to United wygrali. Tak było chociażby podczas finału LM w Rzymie.

Ot cała historia Wink

Manchester United champions of England for the 19th time!

"We'll keep the red flag flying high, couse Man United will never die"
17-03-2011 17:30
Kwas Offline
Posting Freak

RedLucas napisał(a):Tekściki miałyby miejsce, gdyby ten Inter, Real był tak faworyzowany przez media, a on uważał, że jest masa klubów nad którymi dziennikarze spuszczają się dużo bardziej.
Nie wyrabiam, masa klubów, czyli Arsenal "faworyzowany" przez Polsat i Piłkę Nożną za sprawą Szczęsnego...

Foster napisał(a):Jak widać po "piwach" przy poście Łukasza, zabawne
Całe forum postawiło piwo za tą wypowiedź. Patrz, ja też mam jedno piwo, czyli to nie jest zbyt zabawne :/

Foster napisał(a): :lol: Inaczej tego skomentować się nie da.
Wbiłeś mnie w ziemie tymi emotkami. Ciężko nie odczuwać takie wrażenia i już.

Foster napisał(a):Tak ciężko zajarzyć, że to było w formie żartu? Zluzuj portki kolego, poza tym to nie o Tobie więc nie rozumiem po co się wtrącasz.
Nie zluzuje, bo mnie to powoli zaczyna wkurwiać. I jeszcze tego by brakowało, żebyś mi zabronił wypowiadać się na forum w konkretnym temacie. Jestem użytkownikiem i mogę wsadzić nos gdzie mi się podoba.
17-03-2011 17:53
Foster Offline
Super Moderator

Kwas napisał(a):Nie zluzuje, bo mnie to powoli zaczyna wkurwiać
Rozumiem, że żarty z Barcelony Cię wkurwiają tak? Przykro mi bardzo, jak to się mówi live is brutal

Kwas napisał(a):I jeszcze tego by brakowało, żebyś mi zabronił wypowiadać się na forum w konkretnym temacie. Jestem użytkownikiem i mogę wsadzić nos gdzie mi się podoba.
A czy ja Ci gdziekolwiek zabraniam się wypowiadać? Napisałem tylko, że niepotrzebnie wtrącasz się tam, gdzie akurat o Tobie nie ma mowy.

Kwas napisał(a):Wbiłeś mnie z ziemie tymi emotkami. Ciężko nie odczuwać takie wrażenia i już.
Twój problem.

Kwas napisał(a):Całe forum postawiło piwo za tą wypowiedź. Patrz, ja też mam jedno piwo, czyli to nie jest zbyt zabawne :/
Póki co 4:1 :lol:
Poza tym to, że Ciebie coś nie śmieszy, nie znaczy, że nie może śmieszyć innych.

17-03-2011 18:01
Kwas Offline
Posting Freak

Foster napisał(a):Rozumiem, że żarty z Barcelony Cię wkurwiają tak?
Nie wiem o co Ci chodzi.

Foster napisał(a):A czy ja Ci gdziekolwiek zabraniam się wypowiadać? Napisałem tylko, że niepotrzebnie wtrącasz się tam, gdzie akurat o Tobie nie ma mowy.
Wiedziałem, że dalej będziesz to drążył. Zadam Ci pytanie: jeżeli wy udzielacie się na ten temat, to dlaczego ja nie mogę ? Bo mam inne zdanie - to jest chyba prawidłowa odpowiedź/

Foster napisał(a):Poza tym to, że Ciebie coś nie śmieszy, nie znaczy, że nie może śmieszyć innych.
Dalej nie rozumie. Dlaczego mi o tym piszesz, jeśli ja doskonale o tej oczywistej oczywistości wiem ?
17-03-2011 18:08
Foster Offline
Super Moderator

Kwas napisał(a):Nie wiem o co Ci chodzi.
Przeczytaj swoje wcześniejsze wypowiedzi.

Kwas napisał(a):Wiedziałem, że dalej będziesz to drążył. Zadam Ci pytanie: jeżeli wy udzielacie się na ten temat, to dlaczego ja nie mogę ? Bo mam inne zdanie - to jest chyba prawidłowa odpowiedź/
Możesz, tylko po co skoro Cię to nie dotyczy? No chyba, że podobnie jak kolega Jaroldz jesteś fanem United i Barcelony.

Kwas napisał(a):Dalej nie rozumie. Dlaczego mi o tym piszesz, jeśli ja doskonale o tej oczywistej oczywistości wiem?
Bo jak widać w pierwszym poście miałeś z tym problem.

To jest temat o Champions League, także skończmy tą głupią gadaninę. Jeśli masz coś jeszcze do powiedzenia na ten temat wal do mnie na PW, a nie róbmy syfu w temacie.

17-03-2011 18:15
daniel Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,744
Reputacja: 6
Kwas wyluzuj, zdystansowanym łatwiej.

Too weird to live, too rare too die

http://www.dzwiekumaniak.pl
17-03-2011 18:17