Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Champions League 2010/2011
Kwas Offline
Posting Freak

Liczba postów: 974
Reputacja: 12
Re: Champions League 2010/2011
Viking napisał(a):Sam Bale Realu nie pokona, no dobra, jest jeszcze van der Vaart, ale to też mało,
No nie wiem co Ci napisać, słowa nie przychodzą mi do głowy. Może zrobię to najprościej jak się da: Tottenham to nie zespół jednego, czy dwóch zawodników. Najświeższy przykład to dwumecz z Milanem. Na San Siro bez Bale'a, a w Londynie z nie wytrzymującym trudów spotkania van der Vaartem, czy rezerwowym Garethem. Tottków absolutnie nie ma co skreślać.

A Holender wraca na Bernabeu. Świat jest po prostu mały. Tych przykładów można mnożyć i mnożyć...

Ps
Sądzę, że Szachtar awansuje
19-03-2011 09:09
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Mubinio Offline
jestę Scholsę.

Liczba postów: 1,128
Reputacja: 16
Ja mam trochę bardziej wyważone poglądy na temat tego, kto awansuje dalej.

Jedynym pewniakiem wg mnie jest Barca, chociaż spodziewam się, i liczę na to, że Ukraińcy napsują im sporo krwi.

Inter-Schalke: przed meczem z Valencią wszyscy skreślali Szwabów,a potem okazało się, że ograli Hiszpanów, i to w bardzo dobrym stylu. Tak więc wcale bym się tak nie jarał, że Inter to pewniak tej pary - a już tym bardziej, gdy spojrzymy na wyniki Interu w tym sezonie.

Real-Tottenham: to będzie wyrównany dwumecz. Nie rozumiem tego, że po tym, jak Tottki ograły (też w dobrym stylu) Inter czy Milan, niektórzy niedowiarkowie wieszczą, że Real się po nich przejedzie. Bzdura. O awansie mogą zdecydować tutaj gole strzelone na wyjeździe.

No i nasz mecz: tutaj już za Chiny Ludowe (patrząc obiektywnie) nie da się wskazać faworyta. Ewentualnie można by powiedzieć, że jesteśmy w trochę lepszej sytuacji, bo po prostu lepiej gramy w ostatnich lata w LM. Ale czy to jest aż tak wielki atut? Pozostaje się cieszyć, że w końcu meczu Chelsea-ManUtd nie będzie sędziował, i wypaczał wyniku, impertynencki sędzia (chociaż - kto wie?).

Mędrzec bez własnego zdania jest gorszy niż padlina.
19-03-2011 09:26
Jaroldz Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,903
Reputacja: 10
My trafiliśmy zdecydowanie najgorzej. Dostaliśmy rywala, który nam wyjątkowo nie leży i to Chelsea będzie faworytem tego dwumeczu. Pierwszy mecz jest na SB i tam musimy przynajmniej zremisować, jeśli chcemy marzyć o wejściu do półfinału. Przy obecnej sytuacji kadrowej nie widzę jednak naszego awansu do dalszej fazy.

Real znów dostał stosunkowo słabszego rywala. Najpierw mieli przeciętny Lyon, a teraz wylosowali Tottenham, czyli ekipę, dla której sukcesem był już awans do 1/8 finału LM. Jednak mam nadzieję, że Tottki sprawią niespodziankę i wygrają.

Inter dostał najłatwiejszego rywala, na jakiego można było trafić i to Włosi na pewno wejdą dalej.

Barcelona tym razem trafiła na łatwiejszego rywala, po tym jak w 1/8 mieli najcięższy mecz, gdyż grali z Arsenalem.

Obawiam się, że pary półfinałowe mogą wyglądać tak:

Chelsea- Inter
Barcelona- Real

A chciałbym, aby wyglądały tak:

Manchester United- Inter Mediolan( Schalke raczej niemożliwe)
Barcelona- Tottenham.

Manchester United champions of England for the 19th time!

"We'll keep the red flag flying high, couse Man United will never die"
19-03-2011 09:41
kojot Offline
Senior Member

Liczba postów: 674
Reputacja: 3
Ja tam się cieszę z tego losowania dla nas . I tak nie ma już w tej fazie rozgrywek rywali po których można się przejechać.
Szanse jak najbardziej mamy i to duże , pokazaliśmy już w tym sezonie , że z CFC możemy wygrać i to wysoko .
Jedyną sytuacją, którą powinniśmy być zmartwieni to kontuzje w obronie, z tego co wiem dla Rio to może być już koniec sezonu , ale o jego zastępcę się nie martwię , gorzej z Vidą , bo obecnie nie mamy solidnego zastępcy za Vidicia , jednak sądzę , że Nemanja się wykuruje .

I cannot put my finger on it now
The child is grown
The dream is gone
And I have become comfortably numb.
19-03-2011 11:55
robaldo Offline
k.robka

Liczba postów: 1,354
Reputacja: 39
http://www.petycjeonline.pl/petycja/pro ... ietnia/309
Tutaj jest link do petycji odnośnie transmisji meczu Chelsea Londyn-Manchester United w Polsacie, której na tą chwilę ma nie być, a zamiast tego mecz Barcelona-Szachtar. Serdecznie zachęcam, jest już nas chyba około 1000, więc trza walczyć Wink

"Możesz mówić co chcesz o tradycji Barcelony, czy Realu Madryt, ale nikt i nic nie może równać się z historią Manchesteru United"
24-03-2011 15:40
Szymcio Offline
Senior Member

Liczba postów: 510
Reputacja: 13
robaldo napisał(a):zamiast tego mecz Barcelona-Szachtar

Śmiech na sali. Kurwa, gdzie mecz Barcelony z Szachtarem do meczu Chelsea z United ? Miałem głęboką nadzieję, że pokażą rewanż na Old Trafford, ale ten jest we wtorek, więc zajebiście. Z racji beznadziejnego internetu udało mi się w tym sezonie obejrzeć aż jeden mecz MU w LM - z Valencią w Hiszpanii, bo był pokazywany na Polsacie...

Chore jest to, że mimo iż Barcelona była już pokazywana w 1/8, to też chcą transmitować jej mecz ćwierćfinałowy olewając teoretycznie najciekawszą parę na tym szczeblu. Ale widać wszyscy kładą fiuty na angielską bitwę, lepiej popatrzeć jak Katalończycy wymieniają miliard podań. Szczerze, to się bardzo rozczarowałem tą decyzją Polsatu i nie wierzę jakoś, by się ona zmieniła.

Cel zbieranych podpisów : 1774 / 5000. Działajmy mimo wszystko Smile

- And what will you give me in return, Severus?
- Everything.
24-03-2011 17:08
RedLucas Offline
Haxballowy supersnajper

Liczba postów: 3,132
Reputacja: 80
Niech no jeszcze ktoś mi powie, że cały świat nie jest napalony na Barcę...

Po losowaniu żartowałem z kolegą, że pewnie i tak pokażą Barcę, no i masz.

"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
24-03-2011 17:11
sebos_krk Offline
Szeryf

Liczba postów: 3,982
Reputacja: 42
Nawet na głównej gazeta.pl jest o polsacie :lol:
http://www.sport.pl/pilka/1,65041,93192 ... mialy.html

Cytat:Z prośbą o wsparcie akcji internauci zwrócili się do dziennikarza Sport.pl Michała Pola. "Panie Michale, a może jakiś post związany z haniebnym zachowaniem Polsatu w sprawie transmitowania meczu Barcelona-Szachtar, zamiast Chelsea-MU i jednocześnie wielkiego poruszenia w polskim internecie" - zasugerował czytelnik o nicku robaldo5

Fan United od 1992 roku
25-03-2011 11:14
daniel Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,744
Reputacja: 6
Też miałem o robaldo wspomnieć ale mnie ubiegłeś Wink no to mamy gwiazdę na forum! :-D

Too weird to live, too rare too die

http://www.dzwiekumaniak.pl
25-03-2011 11:20
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Mubinio Offline
jestę Scholsę.

Sądząc po tym, w jakim tonie wypowiada się Pol o Barcelonie - jest on kolejnym walącym gruchę fanem Pepa i reszty bandy. Więc on pewnie to popiera.

25-03-2011 14:22
Breakthru Offline
Senior Member

Liczba postów: 493
Reputacja: 21
Akurat Pol nigdy nie zaprzeczał, że kibicuje FCB, nawet za czasów, gdy nie było na nią famy. Wyluzujcie pantalony.

Fajnie, że w ogóle zauważył petycję. Niestety, tak jak mówiłem, Polsat decyzji nie zmieni.

Cytat:Sądząc po tym, w jakim tonie wypowiada się Pol o Barcelonie - jest on kolejnym walącym gruchę fanem Pepa i reszty bandy. Więc on pewnie to popiera.

@Mubinio: Pol pracuje dla TVN, co ma jego popieranie lub nie, do Polsatu?

"Wydałem dużo pieniędzy na wódę, babki i szybkie samochody – resztę po prostu roztrwoniłem."
George Best
25-03-2011 14:40
Mubinio Offline
jestę Scholsę.

No właśnie, po co się w ogóle do niego zwracać.

25-03-2011 14:57
Tomasson Offline
Member

Liczba postów: 207
Reputacja: 0
Nie ma co się spinać, znajdziemy jakiegoś dobrego streama i będzie cacy. To dobrze, że powstała taka inicjatywa. Jestem pewien, że przy następnym ustalaniu ramówki Polsat weźmie pod uwagę także kibiców innych drużyn i będzie transmitować również mecze United. Nie będzie już bezkarnego obrzucania nas katalońskim badziewiem, przynajmniej mam nadzieję.

Nie chce mi się z Tobą gadać.
25-03-2011 15:18
Breakthru Offline
Senior Member

Liczba postów: 493
Reputacja: 21
Tomasson napisał(a):Nie będzie już bezkarnego obrzucania nas katalońskim badziewiem, przynajmniej mam nadzieję.

A kto ich niby w przyszłości ukaże? Petycja?
Wink

TV ukarać może tylko niska oglądalność, a ta na meczu FCB i tak będzie spora.

"Wydałem dużo pieniędzy na wódę, babki i szybkie samochody – resztę po prostu roztrwoniłem."
George Best
25-03-2011 15:24
robaldo Offline
k.robka

Liczba postów: 1,354
Reputacja: 39
sebos_krk napisał(a):Nawet na głównej gazeta.pl jest o polsacie :lol:
http://www.sport.pl/pilka/1,65041,93192 ... mialy.html

Cytat:Z prośbą o wsparcie akcji internauci zwrócili się do dziennikarza Sport.pl Michała Pola. "Panie Michale, a może jakiś post związany z haniebnym zachowaniem Polsatu w sprawie transmitowania meczu Barcelona-Szachtar, zamiast Chelsea-MU i jednocześnie wielkiego poruszenia w polskim internecie" - zasugerował czytelnik o nicku robaldo5

daniel napisał(a):Też miałem o robaldo wspomnieć ale mnie ubiegłeś Wink no to mamy gwiazdę na forum! :-D

Dzięki panowie, nawet nie wiedziałem, że już o mnie wspomnieliście, no i tak w przypływie emocji musiałem się na Shoucie pochwalić :oops: Wink

"Możesz mówić co chcesz o tradycji Barcelony, czy Realu Madryt, ale nikt i nic nie może równać się z historią Manchesteru United"
25-03-2011 16:05
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 104 gości