(15-02-2013 18:45)Undermine napisał(a): Ale mają bardzo dobrze zorganizowaną drużynę, Milan to nie jest czołowy zespół, ostatnio całkowicie zdominowali Fiorentinę. Oglądam ich mecze i widzę bardzo dobrze działającą maszynę.
Napisałem dokładnie to samo. Jednak tymi meczami chciałem pokazać, że Juventus z mocniejszymi rywalami, w tym sezonie, possał. Tego nie zaprzeczysz, wyniki to dobitnie pokazują. Nie wiem czemu, ale pewnie chciałbyś się odwołać do LM i drugiej, pod wzgledem trudnosci, grupie. Wygrali na wyjezdzie z Szachtarem (nikt inny tego nie dokonał) i wygrali z przeżywającą kryzys Chelsea. Akurat co do Szachtaru okej, tak wygrać z obecną Chelsea nie jest tak trudno, do tego u siebie.
Cytat:Powtórka z rozrywki? Czyli bycie całkowicie zdominowanym i stłamszonym? United zagrało beznadziejnie z Realem i gdyby nie naprawdę fura szczęścia + De Gea to by sie skończyło kilkoma golami w plecy.
Beznadziejnie dla oka, znakomicie taktycznie. Efekt, nie styl. Chelsea też została zdominowana i stłamszona przez Barcelone (nie chce, aby United przeciwko nim postawili autobus) i Bayern. I co z tego? A no nic, wygrali LM. Też fura szczęścia + Cech, bo gdyby nie to, skończyłoby się kilkoma golami w plecy? Bullshit.