Ankieta: Kto był najlepszym piłkarzem spotkania z Tottenhamem?
Ankieta jest zamknięta.
Edwin van der Sar 31.25% 5 31.25%
Rafael da Silva 6.25% 1 6.25%
Rio Ferdinand 0% 0 0%
Nemanja Vidic 0% 0 0%
John O'Shea 0% 0 0%
Cristiano Ronaldo 0% 0 0%
Darren Fletcher 0% 0 0%
Michael Carrick 0% 0 0%
Park Ji Sung 62.50% 10 62.50%
Dimitar Berbatow 0% 0 0%
Carlos Tevez 0% 0 0%
Ryan Giggs 0% 0 0%
Paul Scholes 0% 0 0%
Razem 16 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Tottenham 0-0 Manchester United (13.12.2008)
RedLucas Offline
Haxballowy supersnajper

Liczba postów: 3,132
Reputacja: 80
Re: PL: Tottenham 0-0 Manchester United (13.12.2008)
Ta nasza skuteczność już mnie dobija... Tak jak defensywa gra dobrze, tak ofensywa jest cieniem samej siebie z poprzedniego sezonu. Każdy zawodnik lini ofensywnych oprócz Park i Carricka jest totalnie bez formy i nie chce im się walczyć. Będę się powtarzał, ale jak widzę co na boisku robi Berbatow i myślę sobie, że wydaliśmy na niego 30 mln to mnie krew zalewa. Ronaldo nie lepszy, laureat Złotej Piłki, jest bez formy, no ale niech ruszy chociaż tą swoją dupę, niech pobiega, jeśli widzi, że nie jest w dobrej dyspozycji... Niestety Tevez we wczorajszym meczu wrocil do swojej słabej gry, no ale jak on ma grać, kiedy pomoc wogóle nie kreuje gry.

Fletcher, już jak go zobaczyłem w podstawie to się mocno zmartwiłem. Darren po kontuzji jest bezproduktywny dla zespołu, za to Anderson ostatnio wyraźnie jest na fali, nie wiem czemu nie dostrzega tego SAF. Carrick coś tak próbował, ale to nie był jego dzień.

A tak na koniec to już mnie dobiło, jak zobaczyłem Fergusona uśmiechnietego, ponieważ złapał piłkę. Kurwa, jak można się uśmiechać, kiedy zespół po raz koljny traci szansę na podgonienie Livepoolu...

"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
14-12-2008 11:01
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: PL: Tottenham 0-0 Manchester United (13.12.2008) - RedLucas - 14-12-2008 11:01

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości