Ankieta: Kto był najlepszym piłkarzem spotkania z Tottenhamem?
Ankieta jest zamknięta.
Edwin van der Sar 31.25% 5 31.25%
Rafael da Silva 6.25% 1 6.25%
Rio Ferdinand 0% 0 0%
Nemanja Vidic 0% 0 0%
John O'Shea 0% 0 0%
Cristiano Ronaldo 0% 0 0%
Darren Fletcher 0% 0 0%
Michael Carrick 0% 0 0%
Park Ji Sung 62.50% 10 62.50%
Dimitar Berbatow 0% 0 0%
Carlos Tevez 0% 0 0%
Ryan Giggs 0% 0 0%
Paul Scholes 0% 0 0%
Razem 16 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Tottenham 0-0 Manchester United (13.12.2008)
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
Re: PL: Tottenham 0-0 Manchester United (13.12.2008)
To już trzeci mecz, w którym gramy bardzo słabo w ofensywie. No cholera jasna co to jest?! Żeby nie umieć w ciągu 90 min skonstruować jednej porządnej akcji i strzelić bramkę?
Z taką grą to możemy pomarzyć o obronie tytułu mistrza Anglii a o LM to już w ogóle...

Znów trzeba pochwalić defensywę, która znów nie zawiodła. Tak się niektórzy bali o O'Shea, a on sobie wczoraj bardzo dobrze poradził. Praktycznie wszystkie akcje Tottenhamu (te po których mogła paść bramka) szły prawą stroną.
Pomoc.... jedynym zawodnikiem, który coś grał był Park, reszta? Słabo bądź bardzo słabo

Mieliśmy dogonić Liverpool, a tu kurwa co? Znów partaczymy mecz na wyjeździe....

VDS - pokazał że przedłużenie z nim kontraktu było bardzo dobrym posunięciem. Gdyby nie on to byśmy ten mecz przegrali
Rafael - chłopak z meczu na mecz gra coraz lepiej w obronie. Choć w tym meczu Lennon parę razy go wkręcił w ziemię... moim zdaniem mógł troszkę bardziej się zaangażować w akcje ofensywne
Rio & Vidic - kolejne bardzo dobre spotkanie naszej pary stoperów, świetnie radzili sobie z ofensywnymi zawodnikami Kogutów
O'Shea - jak już wyżej pisałem, poradził sobie bardzo dobrze w obronie, robił co mógł w ofensywie
Ronaldo - wczoraj grał jakby nie miał jaj....
Carrick - jestem rozczarowany tym co wczoraj zaprezentował. Wyraźnie nie miał pomysłu na grę, grał wolno, czasem niedokładnie...
Fletcher - parę przechwytów w obronie, coś tam próbował rozgrywać ale mu to nie wychodziło.
Park - najlepszym ofensywny zawodnik w tym meczu. Jak już kiedyś pisałem to jest taka azjatycka wersja Rooneya Smile gdyby nie świetna interwencja Gomesa byłby bohaterem wczorajszego meczu
Tevez - słabo...jak tak będzie grał to dalej będzie siedział na ławce... miał jedna bardzo dobrą sytuacje, poradził sobie z dwoma obrońcami ale uderzył jak.... pozostawię bez komentarza
Berbatov - bardzo słabo, wyglądał na sparaliżowanego....

Scholes - Paul wracaj do formy, szybko
Giggs - zajebiście uderzył z rzutu wolnego jednak ten pieprzony Gomes to wybronił... ogólnie bez fajerwerków

MOTM - miałem mały problem, ponieważ VDS tak na prawdę uratował remis, a Park był jedynym zawodnikiem, który dobrze grał w ofensywie. Gdybyśmy ten mecz wygrali mój głos powędrowałbym na Koreańczyka, jednak my tylko zremisowaliśmy i to dzięki naszemu bramkarzowi, dlatego też mój głos idzie na Holendra....

branka napisał(a):Spoko, rozstrzelamy się.
Już mnie wkurwia takie gadanie. To nie jest pod Twoim adresem... tylko wkurwia mnie to, że od kilku meczy Ferguson i zawodnicy pieprzą że bramki przyjdą z czasem, a tu kolejny mecz i kolejny raz nie potrafimy wykończyć akcji, które mamy....

<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>

Mój Blog: Pod presją czasu
14-12-2008 13:46
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: PL: Tottenham 0-0 Manchester United (13.12.2008) - Foster - 14-12-2008 13:46

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości