A ja jestem wkurzony, strasznie wkurzony i czuję bardzo duży niedosyt, bo mogliśmy spokojnie strzelić im przynajmniej 7 bramek, a tak prawie przez cały mecz była nerwówka, że The Pompey mogą przeprowadzić jedną kontrę i byłaby dupa zbita. Zarówno Roo jak i Giggsy przynajmniej dwukrotnie mieli niesamowite okazje aby podwyższyć wynik, ale tego nie zrobili.
Ja wiem, że 3 punkty są najważniejsze i reszta schodzi na dalszy plan, ale skoro gra się tak dobrze jak wczoraj to niewybaczalnym grzechem jest strzelenie tylko dwóch bramek. Przecież w najgorszym wypadku bramki mogą przesądzić o tytule Mistrza Anglii! Dlatego nie jestem zadowolony z naszej skuteczności.
Co do gry naszej drużyny to trzeba ich pochwalić za to co zaprezentowali. Cały czas szybkie, ładne akcje; niewyobrażalny, nieustający pressing na gości- aż miło się nas oglądało- pierwszy raz od dłuższego czasu
Wczorajsze ustawienie naszych graczy było optymalne- każdy był, gdzie powinien i znakomicie wywiązywał się ze swoich obowiązków. Andi z Giggsem bardziej z przodu, a za nimi Scholes i nasz pracuś Fletcher, który kawał dobrej roboty odwalił
Bardzo podobał mi się Anderson- jak widać, nie zapomniał jak znakomicie potrafi grać w ofensywie tuż za napastnikiem. A trzeba pamiętać, że miał prawo być zmęczonym po niedzielnym meczu z Evertonem. Jak dla mnie MOTM
Giggs to kolejny zawodnik któremu należą się niesamowite brawa- cały czas stwarzał zagrożenie, czasami mijał zawodników jak chciał, niesamowita technika i szybkość. On się w ogóle nie starzeje :shock: Podobnie jak michal uważam gdyby strzelił te setki to tytuł MOTM należałby do niego.
Cytat:Nie ma szans, by ktokolwiek go zastąpił.
True.
Wreszcie widziałem na boisku prawdziwy Manchester, jeszcze tylko poprawić skuteczność i będzie cud malina.