Ankieta: Kto był najlepszym graczem w meczu z Portsmouth?
Ankieta jest zamknięta.
Edwin Van der Sar 0% 0 0%
Gary Neville 0% 0 0%
Nemanja Vidic 0% 0 0%
Johnny Evans 6.25% 1 6.25%
Patrice Evra 0% 0 0%
Anderson 6.25% 1 6.25%
Darren Fletcher 25.00% 4 25.00%
Paul Scholes 6.25% 1 6.25%
Ryan Giggs 25.00% 4 25.00%
Wayne Rooney 31.25% 5 31.25%
Cristiano Ronaldo 0% 0 0%
John O'Shea 0% 0 0%
Rafael da Silva 0% 0 0%
Razem 16 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Manchester United 2-0 Portsmouth (22.04.2009)
matys Offline
Reputacja: 1000

Liczba postów: 3,225
Reputacja: 7
Re: PL: Manchester United 2-0 Portsmouth (22.04.2009)
Tak jak myślałem, że większych problemów z wygraną nie będzie, tak też było. No ale rywal był jaki był. Po sobocie będziemy dużo mądrzejsi, jak to jest z naszą formą. Cieszy mnie ogromnie, że zaczynamy grać z tyłu na zero. Vidic ma już dołek formy za sobą, Evans również gra jak za swoich najlepszych spotkań. Tylko te niepewne skrzydła. Jak pomyślę o sobocie, to strach mnie ogarnia, Evra vs Lennon :shock: . Błagam, nieee! Posypała się też prawa strona, wyzdrowieli Brown i Rafałek, to Neville i O'Shea się popsuli. To dopiero się nazywa rotacja :lol:

Jeśli chodzi o poszczególnych graczy, to podczepiam się pod noty michała. Fletcher wczoraj świetnie, niesamowita walka, kilka świetnych podań, szczególnie to kiedy wypuścił Ryana na 1 na 1 z Jamesem.

Anderson wczoraj w pierwszej połowie zajebiście, ale ten chłopak ma przyśpieszenie. Uwielbiam moment, jak Andi stoi w miejscu, rozgląda się co by tu zrobić i nagle rusza z piłką do przodu Smile Fajnie, że zaczyna wykorzystywać swoje podania, bo przez cały sezon mało miał takich podań, jak to wczoraj przy pierwszy golu. Normalnie przecierałem oczy ze zdziwienia.

Giggs - brak słów. Byłby MOTM, ale te setki zmarnowane, no szkoda...

Co do reszty, to Ronaldo i Scholesowi się grać wczoraj nie chciało, za to Roo chciał chyba aż za bardzo, przez co miał w cholerę niedokładnych podań. VDS, Evans i Vida, co mieli zrobić, to zrobili.

Mecz taki jakich gramy mnóstwo, za niedługo nikt go już nie będzie wspominał. Po prostu dobrze odwalona robota. That's all.

My mate told me that I just don't understand irony.

Which was ironic because we were at a bus stop at the time.
23-04-2009 12:27
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: PL: Manchester United 2-0 Portsmouth (22.04.2009) - matys - 23-04-2009 12:27

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości