Ankieta: Kto był najlepszym piłkarzem spotkania z Middlesbrough?
Ankieta jest zamknięta.
Ben Foster 5.88% 1 5.88%
John O'Shea 0% 0 0%
Nemanja Vidic 0% 0 0%
Jonny Evans 0% 0 0%
Patrice Evra 0% 0 0%
Pak Ji Sung 5.88% 1 5.88%
Paul Scholes 0% 0 0%
Ryan Giggs 17.65% 3 17.65%
Wayne Rooney 64.71% 11 64.71%
Federico Macheda 5.88% 1 5.88%
Dimitar Berbatow 0% 0 0%
Luis Nani 0% 0 0%
Rafael da Silva 0% 0 0%
Carlos Tevez 0% 0 0%
Razem 17 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Middlesbrough 0-2 Manchester United (02.05.2009)
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
Re: PL: Middlesbrough 0-2 Manchester United (02.05.2009)
Meczy rozegrany iście po mistrzowsku. Dobra, spokojna gra bez jakiegoś zawrotnego tempa, ale wtedy kiedy należało przycisnąć, United to robiło.
Przed meczem obawiałem się, że Boro jak to często bywa, szczególnie na Riverside Stadium sprawi nam sporo problemów, patrząc na nasz skład bałem się nawet, że możemy stracić tutaj punkty. Było jednak zupełnie inaczej, goście tak na prawdę to ani razu porządnie nie zagrozili bramce strzeżonej przez Fostera.
United zaś spokojnie, oszczędzając siły na wtorkową potyczkę z Arsenalem robiło swoje. Bardzo dobra gra w obronie, co bardzo cieszy. Środek boiska również funkcjonował dobrze, Michał Twoje modlitwy zostały wysłuchane Big Grin

Foster - spokojny występ, bardzo pewny. Trochę słabsza niż zwykle gra nogami

O'Shea - kolejny bardzo dobry występ Irlandczyka

Vidic - serbska skała wróciła, bardzo dobry mecz

Evans - jeszcze lepszy występ niż Nemanja, w II połowie świetnie wygarnął piłkę z pod nóg Alvesa

Evra - w końcu dobrze zagrał w obronie, mało aktywny z przodu. Mam nadzieję iż uraz, którego doznał nie wyeliminuje go z gry w meczu z Arsenalem

Park - już zdecydowanie lepiej niż miało to miejsce w ostatnim czasie, jednak bez fajerwerków. Cieszy strzelona bramka

Scholes - dobry mecz w wykonaniu Rudego. Szkoda tylko, że nie wykorzystał jeden z wielu szans na strzelenie bramki

Giggs - mimo 35 lat na karku wciąż zachwyca jak 25 latek. Bardzo dobry mecz, kilka na prawdę fajnych akcji z jego udziałem. Bardzo ładna bramka, nie dał szans bramkarzowi.

Rooney - widać, że Wayne bardzo dobrze czuje się na lewym skrzydle. Napędzał ataki United, zdecydowanie MOTM

Berbatov - kilka fajnych, ciekawy zagrań jednak to za mało...

Macheda - starał się, walczył, jednak nie za bardzo mu to wychodziło. Spokojnie ten chłopak ma jeszcze czas, on się dopiero uczy

Tevez - słabiutka zmiana

Rafael - głupie zagranie ręką i głupi faul...

Nani - nic specjalnego

<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>

Mój Blog: Pod presją czasu
02-05-2009 16:32
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: PL: Middlesbrough 0-2 Manchester United (02.05.2009) - Foster - 02-05-2009 16:32

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości